Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Mūzikas vakari grāmatnīcā/ lasītavā ¼ Satori

¼ Satori grāmatnīca, 01.04.2011. 12:01

Sākot ar 8. aprīli, grāmatnīcā/ lasītavā ¼ Satori sāksies mūzikas vakari. Kā pirmais viesis uzstāsies dziesmu autors un mūziķis no Jaunzēlandes – Francis Dove.
Mūzikas vakari grāmatnīcā/ lasītavā ¼ Satori

Līdz ar pavasari jaunas vēsmas gaidāmas arī ¼ Satori grāmatnīcas otrajā stāvā. Līdzās grāmatām un žurnāliem, nesteidzīgai tējas, kafijas vai vīna baudīšanai, jau piektdienas, 8. aprīļa, vakarā plkst. 19:00 varēsim ļauties arī mūzikai klātienē. Kā pirmais mūzikas atdzīvinātājs grāmatnīcā ciemosies mūziķis un dziesmu autors no Jaunzēlandes – Francis Dove.
Vakara gaitā būs iespēja ne tikai klausīties mūziku, bet arī uzdot jautājumus māksliniekam un iesaistīties diskusijās.

Francis Dove ir mūziķis, dziedātājs, dziesmu autors no Jaunzēlandes. Francis ir uzstājies dažādās kafejnīcās, klubos, restorānos, festivālos un citur jau kopš 1992. gada. Apceļojot pasauli, Francis Dove guvis aizvien jaunus iespaidus, tādā veidā nepazaudējot iedvesmu mūzikas radīšanai. Pēc dzīves četrās dažādās pasaules valstīs, priekšroku tomēr devis Latvijai, kur dzīvo jau astoto gadu. 2001. gadā – laikā, kad dzīvoja Oslo, – Francis laida klajā savu pirmo albumu „Radiance", pabeidza savu dubultsolo albumu „Golden Seed", kurā varam dzirdēt ierakstus no Valmieras projekta „Original music night". Pašlaik Francis strādā pie sava trešā albuma „Back soon", kuru plānots izdot šā gada maijā.

Pasākumu organizē mūzikas aģentūra "Choice Music Live" sadarbībā ar ¼ Satori grāmatnīcu. Ieejas maksa 3 lati.

¼ Satori grāmatnīca ir ikvienam atvērtas un mājīgas telpas Rīgā, Lāčplēša ielā 31. Grāmatnīca nav tikai vieta, kurp doties, lai nopirktu grāmatu, bet arī kultūras centrs, radoša telpa, kurā uzkavēties un vērtīgi un aizraujoši pavadīt laiku. Grāmatu lasīšana ir labs un pārbaudīts veids, kā izzināt lietas, taču nebūt nav vienīgais. Ir vēl arī citi. Saruna, lekcija, dialogs ir tikai dažas no alternatīvām. ¼ Satori grāmatnīcā. Jau no pašiem pirmsākumiem ¼ Satori grāmatnīca ir bijusi atvērta telpa dažādu cilvēku idejām. Grāmatnīca ir kalpojusi par viesmīlīgu un atvērtu vietu lekcijām, diskusijām, dzejas un prozas lasījumiem, preses konferencēm, biedrību dibināšanām, kamermūzikas koncertiem, bērnu radošajām darbnīcām un citām idejām. Kopš grāmatnīcas atvēršanas 2009. gada novembrī tajā paspējuši notikt vairāk nekā 80 dažādi pasākumi.

Papildu informācija:

¼ Satori grāmatnīca
Lāčplēša iela 31, Rīga, LV – 1011
Tel. +371 67287741
E-pasts: gramatnica@satori.lv
Mājas lapa internetā: http://www.satori.lv/gramatnica
Sekojiet ¼ Satori:
Twitter: http://twitter.com/#!/SatoriLV
Facebook: http://www.facebook.com/pages/%C2%BC-Satori/128048127265711

Par mūziķi Franci Dove: http://www.draugiem.lv/francisdove

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV