Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

11. Baha kamermūzikas festivālā uzstāsies viesi no Itālijas

Sondra Lāce, 01.04.2011. 13:53

Baha kamermūzikas festivāls aktīvi turpina Pavasara cikla vienreizējo skanējumu un ceturtdien, 7. aprīlī, plkst. 19.00 aicina uz Rīgas vēstures un kuģniecības muzeju, kur rīdziniekus un Rīgas viesus priecēs mākslinieki no Itālijas - Stefano Bagliano (flauta) un Andrea Coen (klavesīns).
11. Baha kamermūzikas festivālā uzstāsies viesi no Itālijas

Flautists un diriģents Stefano Baljano (blokflauta/flauto dolce) pēdējā laikā gūst aizvien lielāku atzinību starptautiskā mērogā. Mūziķis ir pabeidzis Pollini konservatoriju Padujā un specializējies pie tādiem māksliniekiem kā Frans Bruggen, Kees Boeke, Walter Van Hauweun Pedro Memelsdorff blokflautas un senās mūzikas meistarībā, un pie Fabrizio Dorsiorķestra diriģēšanā, iegūstot pirmās godalgas vairākos nacionāla mēroga konkursos.

Klavesīnists Andrea Koens (dz. 1960. gadā Romā, Itālijā) pabeidzis muzikoloģijas nodaļu La Sapienza universitātē (Roma). Mūziķis saņēmis zinātnisko grādu klavesīna spēlē Londonas Karaliskajā Mūzikas koledžā. Andrea Koens kopš 1986. gada ir bijis mūzikas konsultants Itālijas raidorganizācijā RAI-Radiotelevisione Italiana, kā arī Vatikāna raidorganizācijā Radio Vaticana un Stream TV.Viņš māca klavierspēli Romas Sv. Cecīlijas konservatorijā un klavesīna spēli Akvilas Valsts konservatorijā, kā arī ir pirmais ērģelnieks Svētā Jēkaba bazilikā Romā.

Biļetes iegādājamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv

Vairāk informācijas: www.music.lv/bachfestival un www.bilesuparadize.lv

Publicitātes foto, Stefano Bagliano

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV