Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Da White's Synthesis Tour" piestās Valmieras klubā "Flyzone"

Mareks Dainis, 01.04.2011. 14:00

Apvienība "Synthesis" sadarbībā ar Latvijas naktsklubiem ielūdz uz "Da White's Synthesis Tour" un informē, ka 8.aprīlī projekts viesosies Valmieras klubā "Flyzone". Sākums plkst. 22:00.
"Da White's Synthesis Tour" piestās Valmieras klubā "Flyzone"

"Da White's Synthesis Tour" ir elektroniskās deju mūzikas ballītes, kurās dīdžejs un producents Da White piedāvā savu īpašo klubu mūzikas skaņdarbu izlasi. Viņš ir dīdžejs un producents, projekta "Synthesis" dibinātājs, kurš savas dīdžeja gaitas aizsācis tālajā 1995.gadā. Savā ilggadējā pieredzē viņš ir piedalījies neskaitāmos dažāda mēroga pasākumos visā Baltijā un viņa dīdžejseti ir skanējuši dažādu valstu radiostacijās.

Da White ir spēlējis kopā uz vienās skatuves ar tādiem pazīstamiem dīdžejiem kā: Headhunterz (Nīderlande), Noisecontrollers (Nīderlande), D-Block & S-Te-Fan (Nīderlande), Alex Megane (Vācija), PH Electro (Vācija), DJs From Mars (Itālija), Rave Allstars (Vācija), Paffendorf (Vācija), Rocco & Bass-T (Vācija), Kalwi & Remi (Polija), Jeckyll & Hide (Nīderlande), DJ Mindcracker (Nīderlande), DJ Kolzar (Igaunija), DJ Siim Pohlak (Igaunija), DJ Speakerstyle (Igaunija), DJ Uncle Roll (Lietuva) un citiem.

Pirms un pēc viesa spēlēs kluba rezidentdīdžeji – RC5 un El Harmony.

Deatalizētāka informācija atrodama – www.synthesiscrew.com un www.flyzone.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV