Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā "Flyzone" uzstāsies dīdžejs Supaphly no ASV

Mareks Dainis, 04.04.2011. 10:51

"Party Dot" un "Holy Baboon Agency" 9. aprīlī naktsklubā "Flyzone" Valmierā, Stacijas ielā 2 piedāvās "I Love House Music" Tour pasākumu, kurā uzstāsies house mūzikas dīdžejs Supaphly.
Klubā "Flyzone" uzstāsies dīdžejs Supaphly no ASV

Vakaru iesāks Chris Cherry kopā ar Will Sonic, kas tik tikko būs atpūsti no vēja pilsētas Liepājas un būs gatavi sākt savu kopīgo duetu uz vienas skatuves.

Kā galvenais šī vakara viesis uzstāsies melnādainais dīdžejs Supaphly, kurš būs mērojis tālo ceļu no Amerikas. Supaphly savas vairāk kā divdesmit gadu ilgās karjeras laikā ir spēlējis dažādos klubos Sanfrancisko, Kalifornijā, Losandželosā, Berlīnē un citur pasaulē. Viņš pārstāv tādus mūzikas žanrus kā club house, electro, tribal, funk, and soul music.

Vakaru turpinās dīdžejs T, kurš ir uzstājies un sevi pierādījis daudzos pasākumos Vecrīgas klubos. Šis mākslinieks pieturas pie tādiem house mūzikas motīviem, kas ir raksturīgi ierakstu kompānijām "Fierece Angel" un, protams, visiem pazīstamajam "Hed Kandi".

Vairāk informācijas par dīdžejiem:

Chris Cherry – www.djtop.lv/dj/chris-cherry
Will Sonic – www.djtop.lv/dj/will-sonic
SUPAPHLY (ASV) – www.soundcloud.com/supaphly
DJ T – www.djtop.lv/dj/t

Pirmajiem 20 apmeklētājiem – bezmaksas šampanietis.

Dāmām līdz 01:00 – ieeja bez maksas, vēlāk – Ls 3, kungiem – Ls 3 visu nakti.

Galdiņu rezervācija pa tālruni – 26743722!

Plašāku informācijas par "I Love House Music" Tour meklējiet – www.baboon.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV