Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kaspars Dimiters viesosies Vecpiebalgā

Ūdensroze, 04.04.2011. 12:03 | komentāri (2)

Ceturtdien, 7. aprīlī plkst. 19 Dziesmu vakarā restorānā klubā "Ūdensroze" (Vecpiebalgas Tirgus laukums (iepretim Vecpiebalgas baznīcai), Vecpiebalga) ar klausītājiem tiksies muzikālais cīnītājs, skaistu, lirisku, romantisku, aizgrābjošu, konfrontējošu un dažbrīd pat griezīgi atmaskojošu dziesmu autors un izpildītājs Kaspars Dimiters.
Kaspars Dimiters viesosies Vecpiebalgā

Dziesminieks Kaspars Dimiters muzicē jau vairāk nekā 35 gadus, no kuriem pēdējos 20 gados tapušas galvenokārt balādes. Šai laikā mūziķis arī veidojis libretu divām Zigmara Liepiņa operām "Parīzes Dievmātes katedrāle" un "No rozes un asinīm" un mūziklam "Vadonis".

Kaspara Dimitera daiļrade cieši saistīta ar viņa uzskatiem un sabiedrisko darbību. Viņa viedoklis vienmēr piesaista uzmanību, jo tas ir ass, precīzi formulēts un paceļas pāri ikdienišķībai. Dimiters izaicina, pārliecina vai atgrūž, un mūziku Dimiters meistarīgi izmanto kā līdzekli savas vēsts paušanai. Tās ir pārdomas par dzīvi, cilvēkiem, mīlestību un ticību. Koncertā nedzirdēsim akadēmiski trenētas balss vīterošanu vai izkruzuļotu aranžējumu — viņam raksturīgs tiešums, nesamākslotība un minimālisms. K.Dimiters izmanto tikai un vienīgi nepieciešamo, lai pateiktu savu sakāmo, un ar to pietiek, lai trāpītu tieši sirdī.

Ceturtdienas vakarā "Ūdensrozē" Kaspars Dimiters aicina savas daiļrades cienītājus uz muzikālu vakaru, kurā dzirdēsim gan pazīstamas, gan piemirstas dziesmas. Mūziķis pastāstīs par savu dzīvi šobrīd un labprāt atbildēs uz klātesošo jautājumiem.
Turpmāk restorāns klubs Ūdensroze, sadarbībā ar Vislatvijas Dziesminieku saietu ceturtdienās organizēs dziesmu un dzejas lasījumu vakarus visiem interesentiem.

Ieejas maksa: ziedojumi pēc katra sajūtām un iespējām.

Papildus informācija un galdiņu rezervēšana: Tel. 27787588

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV