Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Komentāri rakstam: Kaspars Dimiters viesosies Vecpiebalgā

jaunākie lejā

pēc sajūtām 04.04.2011. 18:13

Es īsti nesaprotu, vai Dimiters ir tas Vislatvijas dziesminieks?
Tikai neuzdodiet jautājumu,vai viņa sieva ir zagle? Jo sabiedriskais darbonis labprāt atbildēs patiesību, tikai sev izdevīgā gaismā apslēps vai izkruzuļos ar citiem piemērotākiem vārdiem, un kristīgi pierādīs, ka zagšana nemaz nav zagšana.

antidimiters 04.04.2011. 20:47

Kaspars Dimiters varēs arī Vecpiebalgu ieskandināt ar savu, nu jau visiem labi zināmo 20 un cik tur gadu veco merkantilo propagandu un aizlikt ļaudīm ausis!
Jā, Vecpiebalgā varēs klausīsies Dimiterā ar atplestām mutēm! Dimiters stāstīs par savu veikumu pēdējos 20 vai cik tur gados! Stāstīs,ka visu jau pareģojis agrāk,kā libretu Nilam Saksam makslinieciski atņēmis, kā citus nepatiesi apvainojis un pazemojis,kā invalīdiem naudu izkrāpis,kā kopā ar īpašām spējām apveltīto Līgu Dimiteri piesavinājās Kosas dievnamam paredzēto valsts naudu 5000 Ls,kā Krimuldas baznīcai palika parādā un naudu neatdeva,kā kādreiz esot bijuši šim draugi un visus tā riktīgi spējis aplikt,kā nevar paklusēt mazu brīdi un apgalvot ka vienmēr visu par visu zina!
Kā nejauši ar savu daiļradi, pret paša gribu ,oficiālajā krievu pornosaitā nokļuvis!
mp3san.ru/download/cat37/229428-kaspars-dimiters-kucena-prieks.html

Esiet ļoti uzmanīgi Vecpiebalgas iedzīvotāji!

Kaspara Dimitera un ar īpašām spējām apveltītās viņa sievas Līgas Dimiteres zaglīgās tieksmes mums ir ļoti labi zināmas!
Viltīgs blēdis ir dziesmotais apvērsējs un agresīvais liriķis ,latvju dižgars un diedelnieks Kaspars Dimiters!

Sargiet Vecpiebalgas dievnamus!
Piesargaities, redzot ar īpašām spējām apveltīto Līgu Dimiteri krustu vicinot! Neko nevar zināt!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV