Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Nedēļas nogalēs ieskandinās Siguldas Opermūzikas svētkus

Baiba Bože, 05.04.2011. 09:36

Šo svētdien, 10. aprīlī, plkst. 16.00 Siguldas pilsētas kultūras namā (Pils ielā 10) ar koncertu „Stāsti man par mīlu..." (Parlami d'amore) tiks ieskandināti vasarā gaidāmie XIX Starptautiskie Siguldas Opermūzikas svētki.
Nedēļas nogalēs ieskandinās Siguldas Opermūzikas svētkus

Koncertā uzstāsies Latvijas Nacionālās operas solisti Inga Šļubovska, Madara Dziedātāja, Juris Ādamsons un koncertmeistare Silvija Deidule. Koncerta otrajā daļā klātesošie varēs baudīt gan mūziku, gan deju.

Klausītājus priecēs skaņdarbi no operām "Karmena", "Figaro kāzas", "Seviļas bārddzinis", "Burvju flauta", "Lukrēcija Bordža" un operetēm "Grāfs fon Luksemburgs", "Sikspārnis", "Čigānu barons" un citām. Koncertprogrammā skanēs Ž.Bizē, V.A.Mocarta, Dž.Rosīni, F.Šopēna, J.Štrausa un citu ievērojamu komponistu mūzika.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv, kā arī Siguldas pilsētas kultūras namā, darba dienās no plkst. 10.00 līdz 18.00. Biļešu cenas no 2,00 līdz 4,00 Ls. Tālrunis uzziņām 67970814.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV