Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Aprīļa trešdienu džeza vakarus klubā „Artelis" atklās vokālā grupa "Framest"

Artelis - gandrīz teātris, 05.04.2011. 12:49

Trešdien, 6. aprīlī, plkst. 19:00 klubā „Artelis – gandrīz teātris" notiks vokālās grupas "Framest" koncerts. Ieeja bez maksas.
Aprīļa trešdienu džeza vakarus klubā „Artelis" atklās vokālā grupa "Framest"

Pavasaris grupu "Framest" ierāvis aizraujošu notikumu virpulī - . 31. martā, klātesot vairāk kā 1000 sajūsminātiem klausītājiem Dailes teātrī izskanēja programma "New York Jazz" kopā ar pasaulslavenās džeza grupas „New York voices" līderi Pīteru Eldridžu (Peter Elgridge), 14. un 21. aprīlī aprīlī grupa piedalīsies jaunā mūziklā bērniem un jauniešiem „Futbols uz podestiem", kura mūzikas autors ir "Framest" dziedātājs un mākslinieciskais vadītājs Jānis Ķirsis, savukārt maijā gaidāma Imanta Kalniņa rokoperas „Ej, jūs tur!" pirmizrādes Spīķeru Koncertzālē.

Trešdienas koncertā "Framest" dziedās gan labi zināmas pasaules komponistu džeza melodijas, gan orģināldziesmas. Skanēs kompozīcijas arī no jaunās programmas, kas tika sagatavota ar Pīteru Eldridžu.

Koncertā uzstāsies vokālā grupa "Framest", bass – Edvīns Ozols, taustiņi – Jānis Ķirsis, bungas - Rūdolfs Dankfelds.

Sīkāka informācija www.latvijaskoncerti.lv un www.framest.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV