Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kafejnīca "Taka" vērs durvis pēc pavasara pārvērtībām

Kafejnīca "Taka", 05.04.2011. 15:47 | komentāri (1)

Rīt, 6.aprīlī, plkst. 21:00 pēc pavasara pārvērtībām kafejnīca "Taka" vērs durvis apmeklētājiem, tos priecējot ar Liza – Clark Tessa Perry (folk/ indi/ country un pop) koncertu.
Kafejnīca "Taka" vērs durvis pēc pavasara pārvērtībām

Lizz Clark - Amerika un Tessa Perry - Īrija ir dziedātājas un komponistes, kuras ar mūziku nodarbojas kopš mazotnes un kuru darbības lauks plešas starp Ameriku un Īriju. Tas ir uzlādēts ar infekcionālu un harizmas pilnu skatuves kultūru, kas laistās cauri viņu poētiskajām un mīlestības pilnajām dziesmām nesot sev līdzi antīkās americana un riverdance noskaņas.

Dziedātājas nesen kopīgi izdeva albumu ar nosaukumu "Hand On the Stove and Love and War". Latvijā šis būs viņu otrais koncerts, kurš iekļauts grupas Ziemeļeiropas pavasara tūrē. Kopā ar Lizz Clarck un Tessa Perry uzstāsies ģitārists Thomas Bekhuis (Nīderlande), basists Kristians Priekulis (Latvija) un bundzinieks Artis Orubs (Latvija).

Sākot ar šo trešdienu, kafejnīca "Taka" pāriet uz pavasara laiku un durvis saviem apmeklētājiem turpmāk vērs plkst. 13:00.

Ieeja bez maksas.

Vairāk informācijas par kafejnīcu "Taka" skatīt tīmekļa vietnē:
http://pataku.wordpress.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV