Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Maijā Ventspilī koncertēs Alana Vaildera projekts "Recoil"

EasyGet.lv, 09.03.2011. 17:01

Ventspils teātra namā "Jūras vārti" 11. maijā uzstāsies bijušā "Depeche Mode" dalībnieka Alana Vaildera projekts "Recoil".
Maijā Ventspilī koncertēs Alana Vaildera projekts "Recoil"

Britu grupa "Recoil" šā gada maijā Baltijas valstīs organizē koncerta "Selected Events" papildtūri 2010. gadā notikušajai vērienīgajai pasaules tūrei. Koncerti maija sākumā plānoti Lietuvas un Igaunijas galvaspilsētās, savukārt, Latvijā "Recoil" uzstāsies Ventspilī "Jūras vārtos".

Grupas līderis – bijušais "Depeche Mode" dalībnieks Alans Vailders (Alan Wilder) pauda sajūsmu par iespēju pirmo reizi viesoties Latvijā un bija mazliet izbrīnīts, ka koncerts nenotiek galvaspilsētā Rīgā. Kā stāsta PSIA "Kurzemes filharmonija" valdes priekšsēdētājs Māris Valtenbergs: "Šāda mēroga mūziķi nelabprāt piekrīt uzstāties mazās pilsētās, kuru iedzīvotāju skaits nav mērāms vairākos simtos tūkstošu vai pat miljonos. Grupas menedžmentu izdevās pārliecināt koncertēt Ventspilī, prezentējot lieliskās atjaunotās "Jūras vārtu" zāles tehniskās iespējas un plašo repertuāru ar starptautisku mākslinieku piedalīšanos, ko esam paguvuši apgūt pusotra gada darbības laikā".

Pēc uzstāšanās Ventspilī, Recoil dosies atpakaļ uz Londonu, lai uzstātos grandiozajās ierakstu kompānijas MUTE svinībās. Šajā trīs dienu elektroniskās mūzikas pasākumā kā dīdžeji uzstāsies arī bijušie Vaildera skatuves kolēģi Martins Gors (Martin L.Gore) un Endijs Flečers (Andy 'Fletch' Fletcher), kā arī vairāki pasaulē populāri mākslinieki, kas plašākus komentārus neprasa – Moby, Erasure, Laibach, Alison Moyet u.c.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz "Recoil" koncertu Ventspilī nopērkamas t/n "Jūras vārti" un visās "Biļešu serviss" kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv

Informācija: www.jurasvarti.lv ; http://www.recoil.co.uk

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV