Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupai "Double Faced Eels" tapis pirmais aplikāciju videoklips

DFE brigāde, 07.04.2011. 09:48

Iestājoties pavasarim, grupa „Double Faced Eels" turpina iepazīstināt ar aktualitātēm ne tikai klausītājus, bet arī skatītājus, jo ir tapis pirmais aplikāciju video grupas DFE pastāvēšanas vēsturē. Skaņdarbs, kurš ir ticis pie šī skaistā ietērpa, ir apvienības jaunākais singls „Mazliet pazaudēts".
Grupai "Double Faced Eels" tapis pirmais aplikāciju videoklips

Video tapšanā ir darbojušies vairāki praktiskie un vizuālie mākslinieki (Zelma Dumpe, Didzis Eglītis, Pēteris Riekstiņš). Klips ir 100% roku darbs, kas veidots no aplikāciju papīriem un vairāk nekā 1248 fotogrāfijām, kuras saliekot kopā veido animāciju.

„Cilvēks mēdz būt viens no nejaukākajiem radījumiem uz pasaules, aizmirstot novērtēt to, kas viņam pieejams katru dienu. Vislabākais tiek apzināts tikai tad, kad tas kaut kur aizklīdis, tādēļ daudziem ar mums ir vieglāk sadzīvot, mazliet pazaudējoties," saka klipa idejas autore Zelma Dumpe.

Atgādinām, ka dziesma pirmatskaņojumu piedzīvoja jau 24. martā un šobrīd ir veiksmīgi nostiprinājusies starp latviešu kompozīcijām Latvijas ietekmīgākajos topos. (SEB Muzikālā Banka, Mikrofona Aptauja u.c.).

"Double Faced Eels" muzikālais spēks (Marka, Reinis, Ronis) saka lielu paldies, radošam mākslinieciskam spēkam, kas spēja piepildīt šo kompozīciju ne tikai ar patīkamu vizuālo noformējumu, bet ar stāstu, kas spilgti pasvītro dziesmas vēstījumu.

Patīkamu skatīšanos un tiekamies ar grupu koncertos jau 13. aprīlī Jelgavas "ČBK", savukārt 1. maijā – Mežaparkā, par ko informācija sekos.

Mūs atbalsta: draugiem.lv, cityfitness.lv, artestudio.lv, pludmale.lv, platforma.lv u.c.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV