Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Jager on Tour" kluba "Cita Atpūta" dzimšanas dienā

Amber Muse Records, 07.04.2011. 12:50

Sestdien, 16 aprīlī, pirmās kluba "Cita Atpūta", Jēkabpils, Viestura iela 5, dzimšanas dienas svinību ietvaros notiks kārtējais "Jager on Tour" sērijas pasākums. Pie dīdžeja pults stāsies Bogdan Taran un Max Lomov, ka arī kluba rezidents Garry Wallace.
"Jager on Tour" kluba "Cita Atpūta" dzimšanas dienā

Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad "Jager on Tour" sērija startēja klubā Hauze Ogrē. Pasākumā, kas notika martā mēnesī, kopā ar "Amber Muse Records" mākslilniekiem Bogdanu Taranu un Maksu Lomovu uzstājās radiodīva Ksenia Kamikaza.

Jaunā ballīte "Jager on Tour" notiks pirmās Jēkabpils kluba "Cita Atpūta" dzimšanas dienas svinību ietvaros. Kopā ar Taranu un Lomovu aiz dīdžeja pults varēs redzēt un dzirdēt kluba rezidentu Garry Wallace.

Pasākums "Jager on Tour" klubā "Cita Atpūta" 16 aprīlī sāksies plkst. 22:00. Par godu kluba dzimšanas dienai ieeja ir bez maksas.

www.JagerOnTour.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV