Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kokteiļbārā „Red Sun Buffet" nedēļas nogalē "Naša Russia ballīte"

Mārtiņš Ivanovskis, 08.04.2011. 12:25

Šodien kokteiļbārā „Red Sun Buffet" notiks Edgaru vārda dienas ballīte. Katram Edgaram bezmaksas dzēriens no bāra. Ballītes sākums 23.00.

Rīt, 9. aprīlī, pulksten 23.00, turpinot kluba tradīcijas sestdienās, tematiskais vakars. Šajā vakarā tā būs „Naša Russia ballīte". Tēma izvēlēta, iedvesmojoties no Latvijas publikai labi zināmā krievu humora seriāla „Наша Russia" (Mūsu Krievija). Šī iemesla dēļ bārmeņi iejūtīsies seriāla populārākajos tēlos. Pie bāra letes būs redzami kolorītie viesstrādnieki no Čučukistānas – Rofšans un Džumšuts, futbola kluba „Gazmjas" treneris, homoseksuālais Ivans Duļins un citi seriāla varoņi.

Par muzikālo pusi šajā vakarā atbildīgs būs viens no populārākajiem pašmāju diskžokejiem – Dj AI-VA, kas sabiedrībai zināms kopš 1990. gadu sākumiem. Neierobežojoties žanriskajos rāmjos - spēlējot hip hop, funk, soul, r'n'b un regeju/dancehall, dj AI-VA dīdījis deju grīdas Zviedrijā, Norvēģijā, Spānijā, Francijā, Somijā, Vācijā, Lielbritānijā, ASV un Kanādā. Dj AI-VA uz vienas skatuves kopā spēlējis ar tādiem pasaules slaveniem māksliniekiem kā Busta Rhymes, Jazzy Jeff, Mattafix, Slum Village.

Abās dienās ieeja uz pasākumiem bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV