Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Danceradio.lv deju nakts festivālā "Summer Sound Liepāja"

Amber Muse Records komanda, 08.04.2011. 13:44

Bogdana Tarana un Maksa Lomova projekts www.DanceRadio.lv organizēs savu deju skatuvi festivālā „Summer Sound Liepāja 2011".
Danceradio.lv deju nakts festivālā "Summer Sound Liepāja"

Jaunā Liepājas open-air festivāla „Summer Sound Liepāja" teritorijā plānots izvietot piecas skatuves, no kurām viena būs veltīta elektroniskai deju mūzikai, kas ir liela pasaules mūzikas tirgus sastāvdaļa.

Web-radio www.DanceRadio.lv iedvesmotāji Bogdan Taran un Maks Lomov vienojušies ar festivāla organizatoriem, ka strādās pie festivāla otrās dienas – 23.jūlija deju skatuves programmas veidošanas un realizācijas. Bez pašiem Taranu un Lomovu, ka arī vairākiem Latvijas dīdžejiem, kuru vārdi pārstāvēti www.DanceRadio.lv ēterā un mājaslapā, web-radio deju nakts ietvaros uzstāsies arī viens no populārajiem ārzemju mūzikas producentiem, kura radio šovu var dzirdēt DanceRadio.lv ēterā. Viņa vārds tiks paziņots tuvākajā laikā.

Tirdzniecībā jau pieejamas biļetes uz festivālu. Tās var iegādāties "Biļešu Servisa" kasēs, kā arī Interneta mājaslapā www.bilesuserviss.lv. Šobrīd biļešu cenu uz abām festivāla dienām ir 12 Ls, taču tuvojoties festivāla dienai to cena pieaugs.

www.summersound.lv
www.danceradio.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV