Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Platz für Tanz" dzimšanas diena

Ksenia Kamikaza, 08.04.2011. 14:39

Pasākumi "Intelligent Debosch" turpinās un uzplaukst līdz ar pavasara iestāšanos. 15. aprīlī klubā "Dirty Deal Café", kā arī tikko atvērtajā disko-bārā "Straume", Maskavas ielā, 12/2, tiks svinēta leibla "Platz für Tanz" dzimšanas diena, par kuras goda viesiem kļūs DJ Bleed aka Sascha Kösch (DE) un Didactic Scalica (GE/RU).
"Platz für Tanz" dzimšanas diena

Sascha Kösch, kurš ir pazīstams arī kā DJ Bleed, ir viens no vācu jauniešu kultūras laikraksta "De:bug" dibinātājiem un ir tā muzikālais redaktors. Var tikai minēt, cik daudz izdotas un neizdotas mūzikas ir viņa kolekciju krājumos. Sascha ir uzsācis savas dīdžeja gaitas pirms 20 gadiem, laikā, kad tika prezentēti pirmie LoveParade festivāli. Viņš zina visu par to, ka uzturēt deju grīdu pareizajā sasprindzinājumā. Viņa muzikālais formāts netiek ierobežots ar vienu noteiktu stilu, bet ir sulīgs iejaukums no techno, deep house, disco un electronica.

Levans Lomidze jau prezentējis savu live-projektu Didactic Scalica Rīgā festivālā "Aiziet" ietvaros, un jo patīkamāk būs jauna tikšanās ar šo pozitīvo mūziķi "Dirty Deal" telpās, klausoties melanholisko dub techno Levana izpildījumā.

Ar šo mākslinieku priekšnesumiem pārsteigumi no "Platz für Tanz" vēl nebeigsies. "Straumes" telpā par mūziķu gādās Martins Bakušs. Viņa «laivam» piemīt dziļa analogu skaņa, tas tādēļ, ka Martins nelieto datoru mūzikas radīšanai, bet izmanto daudz dažādu aparātu un sintezatoru. Viņš pāriet no hipnotizējoša techno uz deep house un atgriežas pie pirmsākumiem, klausītājam to pilnīgi nemanot, apbur un aizved viņu tālajā muzikālajā ceļojumā.

No Latvijas puses sarīkojumā uzstāsies arī "Platz für Tanz" dibinātāja Ksenia Kamikaza ar speciālo techno-setu, kā arī Juri kone Konradi, labi pazīstams pasākumu "Intelligent Debosch" apmeklētājiem ar savu smalko muzikālo gaumi. Jaunāko dīdžeju paaudzi pārstāvēs Malork.

Par gaismu un krāsu noformējumu, kā jau ierasts «Debošos», parūpēsies projekts CBETOMUSIC.

Par tradīciju kļuva arī preparty vinotēkā "Fiesta" (Ģertrūdes ielā, 19/21), kur no plkst. 20:00 spēlēs Uppfade, viens no interesantākiem Latvijas dīdžejiem. Apmeklētājus gaida arī patīkamas atlaides atbalstītāja dzērienam, bitteram Pelin 27.

Tie, kas vēlas apmeklēt šo pasākumu, var sūtīt savus vārdus un uzvārdus uz guestlist@inbox.lv.

15. aprīlis, klubs Dirty Deal Café/Straume, Rīgā, Maskavas ielā, 12/2.
Sākums: 22:00.
Ieeja: 4 Ls.
22:00—23:00 — 1 Ls pēc viesu saraksta.
no 23:00 — 2 Ls ar flaijeri vai pēc viesu saraksta / 1 Ls ar karti Fiesta.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV