Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Ansamblis „Brokastis četratā" cienās klausītājus ar to, kas pašiem garšo

Rinta Bružēvica, 11.04.2011. 16:35

Mūzikas apvienība „Brokastis četratā" aicina klausītājus uz piecu gadu dzimšanas dienas koncertu 15. aprīlī Spīķeru koncertzālē pl. 19.30. Ansambļa dalībnieki – Andis Klučnieks, flauta; Mārtiņš Zilberts, klavieres; Jānis Stafeckis, kontrabass; Aivars Krastiņš, sitaminstrumenti.
Ansamblis „Brokastis četratā" cienās klausītājus ar to, kas pašiem garšo

„Mūsu ansamblis pastāv jau piecus gadus, tāpēc izdomājām šim notikumam par godu sarīkot svētku vakariņas. „Brokastis četratā" savus klausītājus cienās ar to, kas pašiem mūziķiem pēdējo piecu gadu laikā visvairāk ir garšojis – spinātiem, cāli un saldējumu. Visiem šiem ēdieniem var piemeklēt arī ļoti labu mūziku, kas garšo ne sliktāk par minētajiem ēdieniem," stāsta Mārtiņš Zilberts.

Jānis Stafeckis atklāj: „Gruzīnu virtuves pārstāvis būs Otars Taktakišvili, kurš ir sarakstījis sonāti flautai, kuru savukārt mēs interpretēsim mazliet džezīgāk, iespējams, nedaudz brīvāk nekā šo sonāti ir ierasts atskaņot. Klausīsimies arī bulgāru tautas melodiju apdares mūsu izpratnē, kā arī Maika Movera sonāti „Latino", kas būs kā sveiciens no Dienvidamerikas. Un no latviešu virtuves būs Aivara Krastiņa tautasdziesmu apdares. Tā kā ēdieni būs dažādi, tāpat kā mūzika".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV