Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Atdzimst dubstep sarīkojumu sērija "Subharmony"

Māris Skuja, 12.04.2011. 09:45

Klubs „Dirty Deal Cafe" ir atvēries no jauna, un tas nozīmē, ka Dubstep mīļiem zināmā pasākumu sērija „Subharmony" atkal gādās par kārtīgu basa masāžu.
Atdzimst dubstep sarīkojumu sērija "Subharmony"

„Subharmony dubstep revival @ DDC" notiks jau 29. aprīlī. Šī pasākuma viesis būs Dj Raadz (http://www.myspace.com/raadz) no Igaunijas. Viņš ir viens no dubstep žanra bīdītājiem Igaunijā, arīdzan dubstep radio raidījuma „Kajatuba" vadītājs un šī žanra mūzikas producents. Raadz kompozīcija „Cosmic" ir iekļauta izdevniecības GetDarker paspārnē iznākušajā izlasē „GetDarker Presents This Is Dubstep", savukārt ar dažādu citu izdevniecību gādību izdotas arīdzan citas kompozīcijas.

Kā vēl viens no īpaši atzīmējamiem notikumiem ir Dj Cliché (apvienība bio.codes) Dubstep sets. Šķiet, līdz šim no Cliché ko tādu vēl neesam dzirdējuši, bet, zinot viņa mūzikas gaumi, varat var būt pārliecināti, ka gaidāms kas skaists!

Papildspēki: Bauskas „Ruffsound crew" F-line & Big N personā, jaunpienācējs, bet jau par melomānu kļuvušais un aktīvais dabstepa jaunkareivis Trashy kid, kā arī brašie Mincīša Ieraksti no apvienības dubstep.lv (gan viņš gan arī apvienība jau kļuvuši par stabilu mūsu scēnas vērtību).

"Subharmony" viesu skaitu kuplinās arīdzan vīdžeji opcodex090 un wargs, kuri ar īpaši šim nolūkam sameistarotu kameru un citādu tekhnisku brīnumlietu palīdzību atdzīvinās sudrabainos ekrānu, nodrošinot pasākuma formātam atbilstošu videoizklaidi.

Lineup:
23.00–00.30 F-line & Big N (Ruffsound Crew)
00.30–1.30 Cliché (bio.codes)
1.30–2.30 Raadz (EE - Kajatuba)
2.30–3.30 trashy kid (dubstep.lv)
3.30–5.00 Mincīša Ieraksti (dubstep.lv)

VJ's: opcode_0x90 & wargs

Ieeja: Ls 3 bez lidoņa/Ls 2 ar lidoni.

Durvis atvērtas no 22.00, iesakām izmantot iespēju iesildīties jaunatvērtajā kafejnīcā „Straume".

Vieta – jau ierastā: "Dirty Deal Cafe", Spīķeri, Maskavas 12, k2.

Atbalsta: www.dirtydeal.lv, www.dubstep.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV