Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Valmieras Kultūras centrā notiks koru koncerts „Aprīlī mums jābūt kopā"

Elīna Neimane, 12.04.2011. 11:40

Sestdien, 16.aprīlī, plkst. 18.00 Valmieras Kultūras centrā diriģente Irēna Zelča aicina uz svētku koncertu „Aprīlī mums jābūt kopā", kas veltīts nozīmīgai Irēnas Zelčas dzīves un darba jubilejai.

Koncertā piedalīsies stabilākais un vecākais kolektīvs, ar kuru Irēna Zelča uzsāka savu darbu Valmierā – vīru koris „Imanta". Klausītājus priecēs arī Vidzemes Augstskolas un Valmieras Kultūras centra jauniešu koris „Skan", kuru profesionālais sniegums augstu novērtēts vairākos nozīmīgos konkursos, Valmieras Mūzikas skolas koris, kā arī Valmieras 5.vidusskolas jauktais koris „Putni" un jaunākais Irēnas Zelčas lolojums – Valmieras 5.vidusskolas jaunāko klašu koris „Putnēni". Koncertā piedalīsies arī komponisti Māris Lasmanis, Ēriks Eglītis un citi kolēģi, draugi un atbalstītāji.

„Koncerts būs svētki ne tikai apmeklētājiem, bet arī mums pašiem pēc kārtīgi padarīta darba, tāpēc šoreiz repertuārā pārsvarā skanēs visiem labi pazīstamas un iemīļotas dziesmas. Klausītājus sagaida arī pārsteigums – īpašs pirmatskaņojums," stāsta Irēna Zelča. „Ar lepnumu varu teikt, ka Valmiera ir mana pilsēta, tāpēc man ir īpašs prieks, ka ar savu darbu varu ne tikai sniegt ieguldījumu pilsētas kultūras dzīvē, bet arī ļaut Valmieras vārdam izskanēt tālu pasaulē," atzīst Irēna Zelča un aicina ikvienu kora draugu un atbalstītāju uz svētku koncertu.

Ieeja koncertā bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV