Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubs "Club kino" pārvērtīsies mākslas telpā

Club Kino, 12.04.2011. 14:33

Šajā nedēļas nogalē, 15. un 16. aprīlī, klubā "Club kino" sāksies jauna pasākumu sērija – "Showtime". Piektdien un sestdien jaunais klubs pārvērtīsies mākslas telpā un divas naktis apmeklētājus izklaidēs ne tikai dīdžeji, bet sagaidāmi arī citi mākslinieki, kas uzstāsies ar krāšņiem šoviem un nebijušām performancēm – iedvesma pasākumam šoreiz atrasta kinofilmā „Čārlijs un šokolādes fabrika".
Klubs "Club kino" pārvērtīsies mākslas telpā

Pasākums „Showtime – Chocholate Factory" top sadarbībā "Culte Bizzare" –Latvijā dibināta producentu aģentūra, kas specializējusies dažādu mākslas projektu izstrādē deju mūzikas pasākumiem. "Culte Bizzare" atzinību guvuši arī Eiropā, piemēram, veidojot šovu pasākumam Vācijā ar vairāk nekā 10 000 apmeklētāju.

Īpaši nedēļas nogales pasākumiem klubā "Club kino" ir sākusies lielās zāles skatuves pārbūve, tiek šūti speciāli tērpi, darinātas maskas un iestudētas dejas. Plānots, ka pasākuma kulminācija ar grandiozu šovu būs baudāma abas naktis no plkst. 01.00 līdz 02.30.
Klubā "Club kino" piektdien uzstāsies arī dīdžeji Norsky, Daniel Mariashun Gustavito. Savukārt, sestdien spēlēs dīdžeji Rise, Andre Crash un DJ Rudd.

Klubā "Club kino" iespējams noīrēt „Private Lounge", kas nodrošinās ballīti privātā un ekskluzīvā gaisotnē. „Private Lounge" un galdiņu rezervācija pa tel. 29411922

Ar pierakstu Facebook viesu sarakstā ieeja bez maksas līdz attiecīgā vakara plkst. 01.00. Ieeja klubā bez maksas līdz plkst. 23.00, vēlāk 5 LVL.
Pēc plkst. 3.00 ieeja ir bez maksas.

www.facebook.com/clubkino.lv
www.twitter.com/club_kino
www.clubkino.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV