Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Dzelzs vilks" uzsāk 20. dzimšanas dienas svinības LMA Studentu klubā

Elīna Korne, 13.04.2011. 09:06

Piektdien, 15. aprīlī, ap plkst. 23:00 LMA Studentu klubā, Raiņa bulvārī 23 ar koncertu divās daļās grupa „Dzelzs vilks" iesāks svinēt 20. dzimšanas dienu.
„Dzelzs vilks" uzsāk 20. dzimšanas dienas svinības LMA Studentu klubā

Neticami, bet šajā pavasarī aprit apaļas divas desmitgades kopš tālajā 1991. gadā Mālpilī savu pirmo koncertu sniedza četri ideālisma pārpilni jaunieši, toreiz piesakot sevi ar vārdu, ko šodien atpazīst gan toreizējie jaunieši, gan viņu atvases. Uzsākot dzimšanas dienas svinības, kas visa gada laikā turpināsies arī pēc šī koncerta, „Dzelzs vilks" sola izpildīt gan pašu pirmo sacerēto kompozīciju, tāpat arī neiztikt bez hrestomātiska atskata uz gadu gaitā paveikto, zelta hitiem un koncertos reti dzirdētām dziesmām. Šī gada rudenī „Dzelzs vilks" sola izdot jaunu ierakstu, tāpēc šajā koncertā sagaidāmi arī jaunumi no topošā albuma.

Piektdienas koncerta laikā klausītājiem un faniem būs iespēja par īpaši draudzīgām cenām iegādāties „Dzelzs vilks" izdotos albumus.

Ieeja klubā no plkst. 22:00

Ieejas maksa: 3,00 Ls, biļešu iepriekšpārdošana www.bezrindas.lv

Foto autors Egons Reiters

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV