Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"AllFriends Club" nedēļas nogalē piedāvā cietuma atmosfēru

Guna Miļusa, 13.04.2011. 09:37

Piektdien, 15.aprīlī, klubā "AllFriends Club" norisināsies "Prison party", kuras laikā varēs baudīt īpašos ieslodzīto šotiņus, tematiskas uzkodas, padomju atmosfēru un kriminālas izdarības. Viesi varēs baudīt stilizēta cietuma apstākļus, pasauli skatīt melni strīpainās nokrāsās un meklēt izbēgušos.
"AllFriends Club" nedēļas nogalē piedāvā cietuma atmosfēru

Pasākuma ietvaros tiks veidots īpaša cietumnieku foto uzskaite, un notiks arī tematiski pasākumi un konkursi. Kārtību "AllFriends Club" cietuma nedēļas nogalē nodrošinās seksīgas cietuma uzraudzes, savukārt garšas kārpiņas kutinās marinēti gurķīšu, rupjmaize, īpašās uzkodas un bārmeņa īpašie cietuma kokteiļi.

Pasākuma norises vieta: Kr.Valdemāra iela 71, "AllFriends Club"

Ieeja: bez maksas

Dress Code: neganti strīpaini un krimināli

Ierobežojumi: apmeklētājiem no 18 gadiem

Par "AllFriends Club"

Jaunatvērtais klubs ir vieta, kur sastapt esošos un iepazīt jaunus draugus, kā arī baudīt kvalitatīvus pasākumus un šovprogrammas, elpojot vienā ritmā ar aktuālajām klubu modes tendencēm un aktuālajiem modes, mākslas, foto un kulturālas vides motīviem.

Interjerā galvenie akcenti likti uz apgaismojumu fonā baudāmajam lakoniski melnajam tonim, veidojot vēl neredzētu kokteili no lāzergaismām, īpašām led-gaismām. Bāra dizains, kas atgādina stilizētu 'soundbox', ir vienīgais šāda veida risinājums Baltijā.

http://club.allfriends.lv/lv/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV