Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā „Melnā Piektdiena" notiks koncerts "Metāla Fantadroms II"

Mārtiņš Puriņš-Purviņš, 13.04.2011. 16:02

Piektdien, 15. aprīlī, ap plkst. 20.00 klubā „Melnā Piektdiena", Brīvības ielā 193c norisināsies koncerts "Metāla Fantadroms II".
Klubā „Melnā Piektdiena" notiks koncerts "Metāla Fantadroms II"

"Metāla Fantadroms" ir koncertu sērija, kas aizsākta „Melnajā Piektdienā." Tās uzdevums ir apvienot vienā vakarā dažādu metal apakšžanru pārstāvošas grupas, šoreiz ietverto žanru loks sniedzas no heavy metal līdz pat alernative un hardcore metal stiliem. Tādējādi klausītājam ir iespēja gūt priekšstatu par smagās mūzikas daudzveidību un dažādību. Pēc grupu koncerta apmeklētājiem būs iespēja piedalīties Rock & Metal karaokē.

Sīkāk par grupām:

Helid (alternative/hardcore metal)

Grupa ir radusies Salacgrīvā, 2005. gadā, kad četri jaunieši kopīgu interešu vadīti apvienojās, lai radītu mūziku kāda tiem patīk. 2010. gada decembrī "HELID" atzīmēja savu 5 gadu jubileju ar koncertu klubā "Nabaklab".

Kiss Of The Dolls (heavy metal/glam metal)

Pirātiskā blūzmetāla grupu Kiss Of The Dolls 2009.gada sākumā dibināja producentu kopienas SheaxpearsProduction (nu jau Corsairs Production) vadītājs, rokmūziķis, komponists un producents ar skatuves iesauku Šekspīrs. Atbilstoši savai koncepcijai, grupa uzstājas dažādos tērpos ar pirātisko tēmu.

Blizzard (heavy/thrash metal)

Samērā jauna grupa, kas dibināta 2010. gada septembrī, apvienojoties Matīsam, Kārlim un Robertam. Grupas dalībniekiem ir pieredze gan koncertos, gan studijas ierakstos, kas gūti spēlējot citu grupu sastāvos. Tāpēc jaunais projekts arī izskatās daudzsološs.

Totenkopf (thrash/groove metal)

Totenkopf tematiskā ideja ir Otrais Pasaules karš un notikumi, kas saistās ar to.
2009. gada sākumā, tika ierakstīts demo, ar nolūku - radīt uzskatāmu materiālu. Kopš grupa pilnībā nokomplektējusies, ir veikts viens ieraksts, dziesmai D-Day.

Katalepsija (death/doom metal)

Grupas Katalepsija sākotne rodama 2005. gada vasarā. Muzikālā darbība izpaudās spēlējot alternatīvā roka grupu dziesmu kaverversijas. Pašlaik grupa spēlē doom/death metal noskaņās, taču nebaidās savā mūzikā izmantot arī elementus, kas šiem stiliem nav raksturīgi.

Koncerta sākums pl. 20.00, klubs būs atvērts no pl. 19.00. Ieeja Ls 2.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV