Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Straumē" Dubstep/Techno piedāvās Metaphi/Metske no Lielbritānijas

Kristaps Puķītis, 14.04.2011. 09:39

Sestdien, 16. aprīlī, Maskavas ielā 12 k.2, blakus "Dirty Deal cafe" nesen atvērtajā disko-kafejnīcā "Straume" ar dzīvo performanci uzstāsies britu DJ-producents Metaphi, zināms arī kā Metske.
"Straumē" Dubstep/Techno piedāvās Metaphi/Metske no Lielbritānijas

Metaphi savu muzikālo talantu sāka attīstīt 2006. gadā un pa šo laiku ir paspējis izdot vairākas kritiķu atzītas relīzes – Skandināvu leiblos Harmonia un Flogsta Danshal, Londonas Astro:Dynamics, kā arī viņa paša pārstāvētajā Wigflex. Ar Wigflex saistīti ir arī tādi mākslinieki kā Lone, Rustie, Spam Chop un citi. Kā vēl viens Metaphi sasniegums jāmin uzstāšanās BBC Radio One slavenajā Mary Anne Hobbs radiošovā kopā ar leibla kolēģi Hizatron.

Muzikāli Metaphi klejo kaut kur starp Dubstep un Techno ārēm, veidojot ļoti bagātīgus skaņu virknējumus ar interesantiem ritmiskajiem risinājumiem un pavērsieniem, kas rezultātā rada noskaņu, kuru Rīgā piedzīvot izdodas visnotaļ reti.

Papildus viesim uzstāsies arī DJ Brain no radio Naba raidījuma ''Bioritmi'', kā arī Hektor Mirage un Sairam.

http://www.dirtydeal.lv/straume
http://www.myspace.com/metaphi
http://www.wigflex.com/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV