Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Blakus "Pienam" un "Kefīram" atklās jaunu klubu

CLUB CONNECT Administrācija, 14.04.2011. 11:37

Piektdien, 15. aprīlī, plkst. 22.00 Aristīda Briāna ielā 9a tiks atklāts jauns klubs – vieta ar savu garšu – "Club Connect".
Blakus "Pienam" un "Kefīram" atklās jaunu klubu

Klubs mājvietu radis bijušās Rīgas šampanieša rūpnīcas teritorijā, kas nu jau ir jaunā laikmeta klubu iecienīta atrašanās meka – Aristīda Briāna ielā 9a, vai vienkāršāk sakot – starp klubiem "Piens" un "Kefīrs".

"Club Connect" atklāšanas pasākumā uzstāsies pasaules mēroga zvaigzne DJ Sandy Rivera ar savu setu (www.sandyrivera.dj). Pasākumu iesildīs jaunā kluba rezidents Bigshuzz, bet vakaru noslēgs Tommy U & Tob Luii ar īpašu B2B setu.

"Club Connect" ir aprīkots ar augstas kvalitātes skaņas un gaismas tehniku, tas ir pirmais no Baltijas klubiem, kurā DJ uzstāšanos varēs vērot no 360 grādu redzes leņķa.

Jaunais "Club Connect" ir paredzēts 500 viesu uzņemšanai, tas ir sadalīts trijās zonās – deju zālē jeb aktīvajā zonā, kurā atrodas iespaidīga 10 metrus gara bāra lete, atpūtas zonā un vasaras terasē.

Muzikālais koncepts klubā "Club Connect" katru nedēļas nogali sola priecēt apmeklētājus ar kvalitatīvu klubu mūziku. Klubs atvērts piektdienās un sestdienās no plkst. 22.00–6.00, vasaras terase sezonā piedāvās atsvaidzinošus dzērienus katru dienu. Ieeja klubā no 21 gada vecuma.

Ieeja atklāšanas pasākumā ar ielūgumiem vai reģistrējoties "Club Connect" mājaslapā: www.clubconnect.lv.

Vairak info:
www.clubconnect.lv
Mob. tālr.: +371 26559665

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV