Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubs "Jet Cafe" ielūdz uz "Great Easter Beats" kopā ar [Ex] da Bass

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 14.04.2011. 17:34

Piektdien, 22.aprīlī, klubs "Jet Cafe" Tukumā ielūdz uz Lieldienām veltītu pasākumu "Great Easter Beats", kura ietvaros kā īpašais viesis uzstāsies par 2010.gada atpazīstamāko Latvijā pasludinātais dīdžejs – [Ex] da Bass. Viņš ir zināms arī kā mūzikas producents, pasākumu organizators, apvienības "Illegal DJ Tam Riga" līderis un "European Hit Radio" šova "Party Service" veidotājs.
Klubs "Jet Cafe" ielūdz uz "Great Easter Beats" kopā ar [Ex] da Bass

Šī būs pirmā reize, kad [Ex] da Bass viesosies klubā "Jet Cafe" , bet Tukumā viņš pēdējo reizi uzstajās 2008.gadā. Šo gandrīz trīs gadu laikā viņa muzikālā karjera ir piedzīvojusi vērā ņemamu augšupeju. Viņš ir uzstājies ne tikai lielos klubu pasākumos un festivālos, bet arī kopā ar kolēģiem un starptautiskajiem partneriem radījis vairākas klubos un radio stacijās dzirdamas dziesmas. Tieši tādēļ izmantojiet izdevību 22.aprīļa vakarā tā kārtīgi izdejoties viņa spēlēto ritmu pavadībā!

Šajā naktī kluba apmeklētājus sagaida ne tikai [Ex] da Bass uzstāšanās. Par vakara iesildīšanu un tā noslēdzošo daļu gādās dīdžeji Groove Doctor, Endy un Dave.

Ieejas biļetes cena: līdz 00:00 – Ls 2.50, pēc – Ls 3.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV