Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kristena piedāvā jaunu skaņdarbu "Meža dziesma"

EasyGet.lv, 14.04.2011. 18:03 | komentāri (1)

Pavasaris atnācis ne tikai ar sauli un siltākiem laikapstākļiem, bet arī ar radošu noskaņojumu Latvijas mūziķu rindās. Arī Kristena ir to mākslinieku vidū, kas šopavasar klausītājiem piedāvā jaunu muzikālu darbu - "Meža dziesma", kas tapusi ciešā sadarbībā ar daudzsološo teksta autori Mēderīti (pilnā vārdā Līgu Mēderi), ar kuras daiļradi Kristenu iepazīstināja Guntars Račs.
Kristena piedāvā jaunu skaņdarbu "Meža dziesma"

Dziesma tapusi vieglākās noskaņās un ar savu skanējumu atšķiras no dziedātājas nesen izdotās dziesmas "Kāpēc". Par spīti tam, ka Kristenas skaņdarbiem vairāk raksturīga liriska noskaņa, dziedātāja strādā pie jaunu dziesmu izdošanas, kuru stilistika krietni vien atšķiršoties gan no "Baltās dziesmas", gan abām pārējām nesen izdotajām dziesmām:"Man pašai ļoti patīk eksperimentēt, taču patiesībā esmu klasisku un pārbaudītu vertību cilvēks – tādēļ nākamā dziesma noteikti būs tāda, kuru varēs atskaņot arī ballītēs".

Kristenai dziesmas aranžēt un ieskaņot palīdz Lotars Lodziņš un Jānis Kalve.

Diesmu iespējams noklausīties:

http://www.draugiem.lv/music/rq/get.php?task=player_artist&aid=10063640

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV