Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Rīgā uzstāsies dīdžejs Tony Lionni

Amber Muse Records, 15.04.2011. 11:34

22. aprīlī "Dirty Deal Cafe" (Maskavas iela 12 k.2, Spīķeru kvartālā) ar bittera "Pelin 27" atbalstu notiks Bogdana Tarana un Maksa Lomova ballīte, kas gaidāma ar konceptuāli atšķirīgāku konceptu – Amber Muse Xtra. Par pasākuma headlaineri kļūs Tony Lionni no Berlīnes, ar kuru kopā spēlēs pasākuma organizatori un ZaZzy. Par vietas vizualizāciju rūpēsies CBETOMUSIC.
Rīgā uzstāsies dīdžejs Tony Lionni

Organizatori piedāvā konceptuāli mainītu pasākumu sēriju ar nosaukumu Amber Muse Xtra, kuras ietvaros viesu dīdžeju vidū būs iespēja dzirdēt vadošos un uzlecošākos ārzemju underground elektroniskās mūzikas producentus.

Amber Muse Xtra galvenais viesis – Tony Lionni. Pēdējo gadu laikā viņš ir izdevis vienu pēc otra veiksmīgus ierakstus: no Detroitas techno skaņām līdz deep house gabaliem, kas izdoti uz tādiem pazīstamiem ierakstu leibliem kā Versatile, Wave, Mule Musique, Freerange un, protams, OstGut Ton. Viņa regulārās uzstāšanās Berlīnes "Panorama Bar", kā arī RA podkāsti ieveduši Lionni pasaules labāko underground producentu augstākajā ešelonā. Pagājušajā gadā uz Freerange tika izdots mākslinieka debijas albums "As One", kas ieguvis uzslavējošas recenzijas tādos žurnālos kā DJ Mag, Mixmag un Dazed Digital Anglijā, kā arī Eiropas un ASV sēriju izdevumos. Viņa ierakstus regulāri spēlē Josh Wink, Ewin Pearson, Anja Schneider, Steve Bug, Jimpster un Sebo K.

Pasākumu Amber Muse Xtra atbalsta leģendārais bitters "Pelin 27". Tā vēsturē ir vairāk nekā 80 tradīcijām, zināšanām un pieredzes bagāti, kā arī nepārtrauktas sniegšanās pēc nevainojamības gadi. "Pelin 27" sastāvā ir dažādi augi, kas auguši Indonēzijā, Pakistānā un Atlasa kalnu rajonā Marokā un citos reģionos. Bez augstākās kvalitātes sastāvdaļām, šī dzēriena izgatavošanā ir nepieciešamas meistarība un pacietība, par cik vienas pudeles pagatavošanai nepieciešams vairāk kā pusgads. Pasākuma pirmo divu stundu laikā no plkst. 22:00 līdz 24:00 apmeklētājiem būs iespēja nogaršot jauno dzērienu.

Informācija par galveno viesi:
www.soundcloud.com/tony-lionni
www.facebook.com/pages/Tony-Lionni/335887796621?sk=info
www.residentadvisor.net/dj/tonylionni

Ieejas politikā būs nelielas izmaiņas: ieraksts viesu sarakstā tāpat būs kā priekšrocība ieejai, bet pirmās bezmaksas ieejas stundas vietā ieraksts viesu sarakstā visas nakts garumā dos iespēju tikt uz pasākumu par 3 Ls, pārējiem ieejas maksa būs 7 Ls. Lai iekļūtu viesu sarakstā katrs, kurš vēlas var iesūtīt vārdu un uzvārdu uz e-pastu info@ambermuse.com (līdz 22.aprīļa, plkst. 18:00).

Atbalsta: Capital FM, Ind-ex.lv, Nightlife.lv, DanceRadio.lv, Albert Hotel un restorāns "Da Sergio" (Tērbatas ielā 65).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV