Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Izmaiņas festivāla „Liiv Riek" dalībnieku sarakstā

Zane Goldmane, 15.04.2011. 13:56

Festivāla „Līvas ciems" ietvaros šogad pirmo reizi tiks rīkots arī etnomūzikas festivāls „ Liiv Riek". Festivālā piedalīsies septiņas grupas, pārstāvot Latviju, Baltkrieviju, Lietuvu un Igauniju. Līdz šim festivāla dalībnieku sarakstā bija plānota Baltkrievijas grupas „Bifolk" piedalīšanās, kuru festivālā „ Liiv Riek" aizstās folkroka grupa "Ban Žwirba".
Izmaiņas festivāla „Liiv Riek" dalībnieku sarakstā

Festivālā apstiprinātie dalībnieki ir: „Skyforger" (LV), „Auļi (LV)", „Dzelzs Vilks (LV)", „DER" (LV), „Vagilased" (EST), „Žalvarinis" (LT) un „Ban Žwirba" (BY). Festivāls solās būt daudzpusīgs un pārsteigumiem bagāts – jau tagad grupa „Dzels Vilks" apstiprinājusi, ka uzstāsies ar jaunām, vēl nedzirdētām folkdziesmām, bet grupa „Skyforger" pirmo reizi Liepājā atskaņos savu akustisko folkprogrammu.

Baltkrievu grupas „Ban Žwirba" mūzikas stilā apvienojas Baltkrievijas tradicionālās tautas mūzikas elementi ar klasiskā roka un mūsdienu alternatīvās mūzikas tendencēm. Dziesmu vārdi lielākoties ir tieši baltkrievu valodā. "Ban Žwirbas" mūziķi ir nemitīgā kustībā un attīstībā, tā turpina aktīvi koncertēt un radoši pilnveidoties. Šīs grupas lielisko mūzikas skanējumu būs iespējams baudīt Festivāla „ Līvas ciems" otrajā dienā,21.maijā, kad norisināsies Festivāls „ Liiv Riek" .

Plašāku informāciju par festivālu "Līvas ciems" un tā ietvaros notiekošo etnomūzikas festivālu „ Liiv Riek" skati pasākuma mājaslapā, www.livasciems.lv .

Esi pirmais, kas uzzina par jaunāko, sekojot www.twitter.com/livasciems vai www.draugiem.lv/livasciems .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV