Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Igaunijas festivālā "Rabarock" uzstāsies "Pendulum" no Austrālijas

Guna Zučika, 15.04.2011. 15:21

Igaunijas vadošais rokmūzikas festivāls "Rabarock", kurš ir daļa no Eiropas Kultūras galvaspilsētas Tallinas oficiālās programmas, šogad norisināsies 17. un 18. jūnijā Järvakandi.
Igaunijas festivālā "Rabarock" uzstāsies "Pendulum" no Austrālijas

Festivāla programmā šogad kā galvenie mākslinieki paredzēti Austrālijas drum'n'bass elektroniskā rokgrupa "Pendulum", amerikāņu rokgrupa "Filter", zviedri "Mustasch", kanādiešu "Nomeansno", u.c., kā arī vietējie igauņu mākslinieki kā "Winny Puhh", "Metsatöll", "Nevesis" u.c..

Vieni no gaidītākajiem māksliniekiem festivālā ir "Pendulum", kuras mūzikas skanējums sevī apvieno elektroniku un rokmūziku, kas tiek papildināta arī ar akustisko skanējumu. Grupas lielākais trumpis ir koncertu uzstāšanās, kurās mūziku papildina vizuālizācijas. Ņemot vērā dažādu muzikālo žanru sajaukumu, "Pendulum" savā karjerā ir spēlējuši kopā gan ar DJ Tiesto, gan "Iron Maiden". "Pendulum" zināmi arī kā citu mākslinieku dziesmu remiksu veidotāji. Viņi ir veidojuši remiksus "The Prodigy" dziesmai 'Vodoo People", "Led zeppelin" - "Immigrant Song", "Coldplay" - „Violet Hill", "Metallica" - „Master of Pupets" un "Linkin park" - „The Catalyst".

"Rabarock" notiks jau piekto reizi, un tā pastāvēšanas laikā kaimiņzemes festivālā uzstājušies gan leģendāras rokzvaigznes, gan jauni vārdi mūzikas pasaulē dažādos mūzikas stilos, sākot no polkas līdz smagajam rokam.

Biļetes uz festivāla abām dienām pieejamas www.bilesuserviss.lv par 28.00 LVL

Savukārt no 13. līdz 19. aprīlim ir iespēja īpašā akcijā iegādāties vienas dienas, 17. jūnija biļetes par 14.76 LVL. Tieši 17. jūnijā uzstāsies festivāla galvenie varoņi, grupa "Pendulum". Sīkāk info par akciju un atlaižu kupona iegāde - https://cherry.lv/bilete-uz-festivalu-rabarock

Vairāk informācijas:
www.rabarock.ee
www.pendulum.com

Publicitātes foto, "Pendulum"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV