Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Aicina pieteikties bērnu un jauniešu popmūzikas festivālam „Gaujas Atbalss 2011"

Baiba Bože, 18.04.2011. 12:00

Šī gada maijā nu jau trīspadsmito gadu pēc kārtas Siguldas pilsētas kultūras nams aicina bērnus un jauniešus piedalīties popmūzikas festivālā „Gaujas Atbalss 2011".
Aicina pieteikties bērnu un jauniešu popmūzikas festivālam „Gaujas Atbalss 2011"

Festivāla mērķis ir popularizēt Latvijas bērnu muzikālās izglītības un deju prasmes attīstību, nodrošināt pieredzes apmaiņas iespējas starp dažādu Latvijas vokālo grupu pedagogiem, kā arī rosināt jauniešu vidū interesi par popgrupu kustību kā vienu no iespējām aktīvi, radoši pavadīt brīvo laiku.

Festivāls „Gaujas Atbalss" savas pastāvēšanas laikā ir pulcējis jaunos talantus no visiem Latvijas novadiem. Tā laureātu vidū ir bijušas nu jau Latvijā atpazīstamas skatuves zvaigznes – Liene Bronuša (Candy), Liene Šomase, Samanta Poļakova (Samanta Tīna), Amanda Bašmakova u.c.

Katru gadu festivāls pulcē lielu dalībnieku skaitu, tāpēc arī šogad paredzētas divas atlases kārtas - 7. un 8. maijā plkst. 12.00, savukārt fināla koncerti - 21. maijā Siguldas pilsētas kultūras namā. Festivālā aicināti piedalīties bērni un jaunieši no 6 līdz 20 gadiem.

Festivāla „Gaujas Atbalss" nolikums un pieteikuma anketa pieejami mājas lapā www.sigulda.lv un Siguldas pilsētas kultūras namā. Pieteikuma anketas jāiesūta līdz 4. maijam. Plašāka informācija pa tālr. 67970814.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV