Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Cēsu klubā "Aroma" uzstāsies DJ Uga

Dāvis Smelters, 18.04.2011. 20:20

Šosestdien, 23.aprīlī, kluba "Aroma" apmeklētāju kājām locīties liks DJ Uga, kurš daudziem pazīstams kā Radio SWH "Radio Lāga" topa dziesmu autors. BB Brokastu klausītājiem tikuši piedāvāti neskaitāmi paša veidoti skaņdarbi ar humora pieskaņu, kā arī dažādu hītu pārveidotās versijas.
Cēsu klubā "Aroma" uzstāsies DJ Uga

Uga ir dīdžejs un producents, kurš dejojamākas padarījis arī populārākās latviešu mākslinieku izpildītās dziesmas, tādas kā "No 10-10", "Mēs jau sen to bijām pelnījuši", "Klauns" un daudzus citus skaņdarbus, kā arī sadarbojies ar citiem māksliniekiem - Robertu Lejasmeijeru, DJ Ellu, "Labvēlīgo Tips" u.c..

Sadarbība tikusi veidota arī ar Cēsu slavenāko tulkotāju - Transleiteri, kā rezultātā tikusi remiksēta Transleitera dziesma "Zem".

Klubā "Aroma" Uga uzstāsies tieši pusnaktī uzreiz pēc Dj Pīle iesildošā seta. Uga Cēsu publikai sagatavojis īpašu četru stundas garu latviešu deju mūzikas setu, kas sola nevienu apmeklētāju neatstāt vienaldzīgu, liekot izlocīt kājas uz deju grīdas.

Ieeja no plkst. 22.00 tikai pilngadīgām personām un bez maksas.

Laimīgā stunda no 23.00-00.00, kad 'skrūve' maksās tikai Ls 1.

http://www.draugiem.lv/uga/
http://www.draugiem.lv/uga.nenopietnais/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV