Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

UFO muzikālajā kafejnīcā koncertēs Francis Dove, Kaspars Bedrītis un Anna

Anna Pīlāce, 19.04.2011. 13:21

Ceturtdien, 28. aprīlī, UFO muzikālajā kafejnīcā norisināsies jaunās mūzikas aģentūras Choice Music Live atklāšanas pasākums. Vakara gaitā caur mūziku savos stāstos ar mums dalīsies Francis Dove gan grupas NRG sastāvā, duetā ar Rihardu Rikmani (ģitāra), gan kopā ar grupu NRG+ (pievienojoties bundziniekam Gonzalo no Itālijas), kā arī Kristaps Bedrītis un Anna.
UFO muzikālajā kafejnīcā koncertēs Francis Dove, Kaspars Bedrītis un Anna

Francis Dove ir mūziķis, dziedātājs, dziesmu autors no Jaunzēlandes. Francis ir uzstājies dažādās kafejnīcās, klubos, restorānos, festivālos un citur jau kopš 1992. gada. Apceļojot pasauli, Francis Dove guvis aizvien jaunus iespaidus, tādā veidā nepazaudējot iedvesmu mūzikas radīšanai. Pēc dzīves četrās dažādās pasaules valstīs, priekšroku tomēr devis Latvijai, kur dzīvo jau astoto gadu. 2001. gadā – laikā, kad dzīvoja Oslo, – Francis laida klajā savu pirmo albumu „Radiance", pabeidza savu dubultsolo albumu „Golden Seed", kurā varam dzirdēt ierakstus no Valmieras projekta „Original music night". Pašlaik Francis strādā pie sava trešā albuma „Back soon", kuru plānots izdot šā gada maijā. http://www.facebook.com/outflowing

Kristaps Bedrītis sāka spēlēt ģitāru pirms aptuveni 6 gadiem. Pāris gadus vēlāk sāka tapt arī paša dziesmas. Viss radīšanas process notiek impulsīvi. Kristaps teic: „No mūzikas teorijas zinu ļoti maz, tāpēc mēģinu notvert mirkļa sajūtas un tās kaut kādā veidā piefiksēt. Esmu 'kritis' uz akustiku. Patīk instrumentu oriģinālā, tīrā skaņa. Mūzikas stilu ziņā cenšos sevi neierobežot. Iedvesmojos no dažādiem mūziķiem un mūzikas stiliem, kā arī cilvēkiem un vietām, kas ir man apkārt." Pēdējo 3 gadu laikā Kristaps ir 3 reizes nomainījusies dzīves vietas – Rīga, Norvēģija un šobrīd Velsa, kur studē. Arī ceļošana un pasaule Kristapu iedvesmo un 'tur uz viļņa'. Ceļojot un dzīvojot dažādās valstīs, Kristaps ir uzstājies un spēlējis dažādos pasākumos, bāros, klubos u.c. gan solo, gan kopā ar draugiem un domubiedriem.

Anna savas grupas aizsākumu datēt īsti nespēj. Sastāvs ir mainījies un pārveidojies, taču nu ir pienācis laiks tieši šiem cilvēkiem dalīties savos radošajos ceļojumos. Šī būs grupas pirmā uzstāšanās, taču muzicēšanas un jaunrades process aizsācies jau sen. Sevi ielikt kāda žanra rāmjos grupa nevēlas, jo rada to, kas pilnīgi dabīgā ceļā "nāk ārā", "Ierobežojumam šeit nav pamata un jēgas, tas vienīgi sasaista, bet mūzikas loma manā dzīvē ir pavisam cita". Kopā ar Annu: Kristīne Dortāne, Alīse Elme, Ronalds un Agnis.

Pasākumu rīko mūzikas aģentūra Choice Music Live. Šajā vakarā atzīmēsim arī CML darbības aizsākšanos.

Norises vieta: UFO muzikālā kafejnīca
Atrašanās vieta kartē:
http://ufo-latviska-muzikala-kafejnica-67361.infopage.mama.lv/

Sākums: plkst.20.00
Ieeja: 1Ls vai par ziedojumiem

Papildu informācija:

UFO muzikālā kafejnīca
Brīvības gatve 195
(tieši zem VEF tilta)

Mūzikas aģentūra Choice Music Live
E-pasts: cml@websol.lv

Par mūziķiem

Francis Dove:
http://www.thesixtyone.com/francisdove
http://www.draugiem.lv/francisdove

Kristaps Bedrītis:
krismusic.tumblr.com
http://www.draugiem.lv/music/10067668/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV