Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Club Kino" uzstāsies house mūzikas zvaigzne Timmy Vegas

Club Kino, 19.04.2011. 16:41

Piektdien, 22. aprīlī, klubā "Club Kino" uzstāsies vēl viena pasaules house mūzikas zvaigzne - viens no talantīgākajiem Lielbritānijas house mūzikas producentiem Timmy Vegas jeb Soul Central. Savukārt, dienu vēlāk klubs aicina uz sarīkojumu "House Music Classics 3".
"Club Kino" uzstāsies house mūzikas zvaigzne Timmy Vegas

Timmy Vegas milzīgais ieguldījums deju mūzikā ir neapšaubāms - viņš ir autors kompozīcijas „Strings Of Life" kaverversijai kopā ar dziedātāju Kathy Brown, hītiem „Dutty Funk (We Can Do)", „Need You Now", "In Ten City" un citām populārām dziesmām. Superhīts "Strings Of Life" pirms sešiem gadiem kļuva pat par pasaules deju mūzikas klubu himnu. Tāpat Timmy Vegas kā solo mākslinieks astoņdesmito gadu sākumā sadarbojies ar Robertu Plantu un "Led Zeppelin", "Masters At Work", kā arī daudziemcitiem pasaulē pazīstamu house mūzikas vokālistu.

Savukārt viens no Timmy Vegas jaunākajiem veiksmīgajiem projektiem ir leģendārās dziesmas „Another Dimension" remikss, pēkšņi kļūstot par jaunu deju mūzikas hītu.

Kopā ar Soul Central pasākumā uzstāsies dīdžejs Rise.

Sestdien, 23. aprīlī, klubā "Club Kino" notiks kārtējais "FLASHBACK - House Music Classics". Trešajā tematiskajā pasākumā skanēs gadu gaitā pārbaudīta un populāra deju mūzika - šoreiz vecu un labu deju mūziku spēlēs pieredzējušie dīdžeji Bogdan Taran, Norsky un DJ Zazzy. Savukārt Lobby bārā uzstāsies dīdžejs Ai-va.

Īsā laikā pasākumi FLASHBACK guvuši lielu kluba apmeklētāju atsaucību ar neparasto un mazliet nostaļģisko ballītes atmosfēru. Unikālais muzikālais formāts nosaka, ka pasākumā skan vismaz desmit gadus vecas kompozīcijas, kuras klausītāji nav aizmirsuši vēl joprojām un daudziem nozīmē milzīgu, pozitīvu atmiņu devu.

Klubā "Club Kino"iespējams noīrēt „Private Lounge", kas nodrošinās ballīti privātā un ekskluzīvā gaisotnē. „Private Lounge" un galdiņu rezervācija pa tel. 29411922

Ar pierakstu Facebook viesu sarakstā ieeja bez maksas līdz attiecīgā vakara plkst. 01.00. Ieeja klubā bez maksas līdz plkst.23.00, vēlāk 5 LVL. Pēc plkst.3.00 ieeja ir bez maksas.

www.facebook.com/clubkino.lv
www.twitter.com/club_kino
www.clubkino.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV