Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

LMA Studentu klubā koncertēs Imants Daksis un Māris Šverns

LMA Studentu klubs, 19.04.2011. 22:58

Ceturtdien, 21. aprīlī, plkst. 21:00 LMA Studentu klubā gaidāms pavisam mierīgs pavasara koncerts. Akustiskā gaisotnē uzstāsies mūziķis Imants Daksis un grupas „Baložu pilni pagalmi" līderis Māris Šverns. Abu uzstāšanos papildinās putnu dziesmas; gaidāmas arī pasakas par putniem un papīra tulpju darbnīca.
LMA Studentu klubā koncertēs Imants Daksis un Māris Šverns

21. aprīlī atbilstoši Lieldienu tradīcijām tiek atzīmēta Zaļā ceturtdiena. Šajā dienā ir jāievēro miera un apceres laiks, tieši tāpēc abi mūziķi tikai ar ģitāras un balss palīdzību, bez papildus skaņu aprīkojuma rosinās klātesošos uz pārdomām.

Mūziķis, filozofs Imants Daksis šim pasākumam gatavo dažas jaunas svaiguma un vitalitātes pārpilnas dziesmas; savās svilpošanas prasmēs Imants arī noteikti varētu pārspēt dažu labu putnu. Māris Šverns spēlēs dziesmas gan no sava solo, gan grupas „Baložu pilni pagalmi" repertuāra, ievedot siltumā un pavasarī.

Pasākuma laikā darbosies arī papīra tulpju darbnīca, kur ikviens klātesošais varēs iemācīties izveidot ziedu origami tehnikā.

Pasākums sāksies jau plkst. 21:00, ieeja klubā no plkst. 20:00. Ieejas maksa studentiem 1,00 Ls, visiem pārējiem – 2,00 Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV