Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Meiteņu trio "Limonāde" pavasari sagaida ar video

Kristīne Golubova, 20.04.2011. 09:49

Trio "Limonāde" vēl pirms īsa mirkļa klajā nāca ar savu audio versiju dziesmai "Work it out", kas ir R&B dīvas "Beyonce" dziesma, bet tagad ir pieejama arī video versija.
Meiteņu trio "Limonāde" pavasari sagaida ar video

Limonāde par dziesmu: "...Dziesma tapa ar domu par pavasari, sauli, krāsām un jaunām iespējām!"Pavasaris" iedvesmo, vai ne?!"!"

Dziesmas video:

Par trio „Limonāde"

Meiteņu trio „Limonāde" tika dibināta 2009.gada vasarā. Iluta Valtere-Grauda, Ieva Katkovska un Peress, īstajā vārdā Kristīna Tkačuka satikās dziedot Gunāra Kalniņa vadītajā gospeļkorī „GG Choir".

„Limonāde" savā neilgajā pastāvēšanas laikā ir paspējusi ierakstīt trīs dziesmas un pašlaik jau rūpējas par ceturtā ieraksta tapšanu, ar kuru klaja nāks jau tuvākajā laikā!

Meiteņu trio, kā bekvokālistes ir piedalījušās pēdējā laika spilgtākajos Latvijas mākslinieku projektos, Intara Busuļa koncerttūrē „AKTS", ilgi gaidītajā Gustavo tūres „3" noslēguma koncertā Arēnā Rīga un koncertprogrammā „Pilsētas portāls", arī dzen Otra Puse Ziemas akustisko koncertu tūrē, Lindas Leen labāko dziesmu koncertā „French Kiss" un par lielāko izaicinājumu uzskatot koncertizrādes Latvijas Nacionālajā teātrī par godu Raimonda Paula 75 jubilejai.

Par trio veiksmes atslēgu var minēt ne tikai muzikālo saderību, bet arī draudzību, kas ilgst jau vairākus gadus.

Vairāk informācijas:
http://draugiem.lv/limonaade
http://twitter.com/trio_limonade

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV