Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Limbažos notiks elektroniskās deju mūzikas pasākums

Da White (Synthesis Crew), 21.04.2011. 09:18

23. aprīlī dīdžejs un producents Da White atgriežas Limbažu klubā "Tonuss" šoreiz ar savu turnejas pasākumu "Da White's Synthesis Tour". Limbažu publikai Da White ir labi pazīstams ar "Partyplanet" pasākumu sēriju, kas viesojas vairakkārt Limbažos un Salacgrīvā.
Limbažos notiks elektroniskās deju mūzikas pasākums

Apvienība „Synthesis" sadarbībā ar Latvijas naktsklubiem piedāvā „Da White's Synthesis Tour".
23. aprīlī tūres elektroniskās deju mūzikas pasākums notiks Limbažu klubā „Tonuss". Sākums plkst. 22:00.

Da White's Synthesis Tour" tas ir elektroniskās deju mūzikas ballītes, kurās dīdžejs un producents „Da White" piedāvās savas speciālās klubu mūzikas treku izlases.

Da White – dīdžejs un producents, „Synthesis" projekta dibinātājs. Dīdžeja gaitas aizsāka tālajā 1995. gadā. Da White piemīt īpaša muzikāla materiāla izvēle. Savā ilggadējā pieredzē viņš ir piedalījies daudz dažāda mēroga pasākumos visā Baltijā, viņa seti skanēja dažādu valstu radiostacijās.

Da White ir spēlējis kopā uz vienās skatuves ar vairākiem pazīstamajiem dīdžejiem:
Headhunterz (Nīderlande), Noisecontrollers (Nīderlande), D-Block & S-Te-Fan (Nīderlande), Alex Megane (Vācija), PH Electro (Vācija), DJs From Mars (Itālija), Rave Allstars (Vācija), Paffendorf (Vācija), Rocco & Bass-T (Vācija), Kalwi & Remi (Polija), Jeckyll & Hide (Nīderlande), DJ Mindcracker (Nīderlande), DJ Kolzar (Igaunija), DJ Siim Pohlak (Igaunija), DJ Speakerstyle (Igaunija), DJ Uncle Roll (Lietuva) un citiem.

Pirms un pēc viesdīdžeja spēlēs rezidents DJ Daniel-B.

No 22:30 līdz 23:30 laimīga stunda, visi dzērieni pa puscenu!

Informatīvais atbalsts: EHR Party Service, Progressive FM, draugiem.lv, Dancebox, Progressive FM, easyget.lv, club.lv, djtop.lv.

Informācija: www.synthesiscrew.com | www.clubtonuss.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV