Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Mūzika "Arsenālā": Tauriņa pieskāriens

Natālija Sujunšalijeva, 26.04.2011. 09:27

Sestdien, 7. maijā, plkst. 14.30 Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāle Arsenāls (Torņa ielā 1, Vecrīgā) programmas „Mūzika "Arsenālā"" ietvaros aicina mūzikas cienītājus uz Māmiņdienas koncertu „Tauriņa pieskāriens". Koncerta mērķis ir pulcēt ģimenes, jo sevišķi iepriecināt māmiņas, un no koncerta apmeklētāju saziedotajiem līdzekļiem palīdzēt vientuļajām mātēm un materiālās grūtībās nonākušām ģimenēm.
Mūzika "Arsenālā": Tauriņa pieskāriens

Programma „Tauriņa pieskāriens" sola muzikāli krāšņu piedzīvojumu. Koncertā varēs izbaudīt klausītājiem jau zināmus un iemīļotus skaņdarbus, tāpat kā nedzirdētas kompozīcijas. Līdzās klasiķu skaņdarbiem būs arī mūsdienu latviešu autoru veikumi, tai skaitā jaunā komponista Arvīda Keiņa sacerētās dziesmas. Šis koncerts ir veltīts visiem vecākiem, bērniem, ikvienam, kas ilgojas mīlestības, bet īpaši māmiņām, kuras godināsim 8. maijā.

Par māksliniecisko izpildījumu rūpēsies gan atpazīstamību jau ieguvušie „vārdi", gan jaunie un daudzsološie profesionālie mūziķi: Arvīds Keinis (baritons, klavieres), Marlēna Dombrovska (soprāns), Artis Gāga (saksofons), Madara Dziedātāja (mecosoprāns), Ritvars Knesis (klavieres), Rasa Kumsāre, Nadja Bardjuka, Guna Jegorova, Ilze Gagaine (stīgu kvartets).

Ieeja koncertā par ziedojumiem. Saziedotie līdzekļi tiks pārskaitīti misijas „Pakāpieni" biedrībai, kas sniedz regulāru atbalstu vairāk nekā 270 maznodrošinātām ģimenēm Latvijā. Ar biedrības gādību Tukumā darbojas „Pakāpienu" Bēbīšu māja, kur patvērumu atrod grūtnieces krīzes situācijā un jaunās māmiņas ar jaundzimušajiem.
Palīdzēsim mūsu vecākiem pabarot savu bērniņus un atbalstīsim vientuļās māmiņas, kuras ir palikušas vienas ar bērniem!

Kā koncerta laikā, tā arī pirms tam aicinām visus, kuriem ir iespēja, palīdzēt:
Misija "Pakāpieni", biedrība
Rīgas iela 41, Tukums LV-3101
Reģistrācijas nr. 40008034946
A/S SEB banka LV91 UNLA 0010 0007 0101 0

Par programmu „Mūzika "Arsenālā""

Pateicoties Cēsu Vēstures un mākslas muzeja atsaucībai Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zālē "Arsenāls" kopš 2010. gada rudens ir radusies iespēja klausīties klavieru mūzikas skaņas. Lai izmantotu Arsenāla vestibila skanējuma šarmu ar bagātīgo akustiku un šajā grūtajā laikā iepriecinātu sabiedrību ar mūzikas radīto spēku, tika aizsākta bezmaksas izklaides programma „Mūzika "Arsenālā"". Programmas ietvaros galvenā uzmanība tiek koncentrēta uz mūzikas izglītības iestāžu audzēkņu un skolotāju veikumu. „Mūzika Arsenālā" ir ne tikai iespēja jaunajiem censoņiem izrādīt savas prasmes plašākas publikas priekšā, bet arī sniegt baudījumu un prieku mūzikas cienītājiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV