Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Yana Key piedāvā jaunā singla video

Deeselecta Promo Service, 26.04.2011. 09:45

Dziedātāja Yana Key pabeigusi darbu pie jaunā singla „Hurts" un Rīgā, naktsklubā „Rai" prezentējusi jaunās dziesmas video. Dziesma „Hurts" ir pirmais singls no Yanas Key jaunā albuma, kura internacionālā debija plānota šogad, sadarbojoties ar starptautiskām mūzikas ierakstu kompānijām. Dziesmu „Hurts" sarakstījis un video veidojis jaunais zviedru mūzikas producents Magnus Karlsons, kurš arī veido vairākus skaņdarbus dziedātājas topošajam ierakstam, kas ieturēts elektroniskās popmūzikas noskaņās.
Yana Key piedāvā jaunā singla video

Dziesma „Hurts" jau tuvākajā laikā tiks izdota starptautiski kā dziedātājas jaunais starptautiskais singls, kas sevī ietvers arī dziesmas remiksus no zināmiem Francijas, Vācijas un Amerikas dīdžejiem. „Hurts" ir pirmā dziesma, kuru dziedātāja ir uzticējusi
radīt kādam citam mūzikas autoram visas savas karjeras laikā. „Ideja par dziesmu radās aizvadītajā vasarā, bet kad dziesmas ieraksts tika pabeigts, sākām plānot video versijas izveidi. Pamatdoma bija veidot modīgu stāstu par aizliegto augli, kurā iekožoties Yana piedzīvo citas realitātes klātbūtni", par jauno video stāsta režisors Magnus.

Mūzikas video klips dziesmai „Hurts" tapis Rundāles pilī vienā no gada aukstākajām naktīm februāra mēnesī. Videoklipa tērpi veidoti, sadarbojoties ar latviešu dizaineriem Ketu Gūtmani un Ati Artemjevu. Tāpat klipa veidošanā piedalījusies jaunā un talantīgā grima māksliniece Dita Grauda, kura strādājusi daudzos modes projektos un veidojusi Latvijas glancēto žurnālu modes fotogrāfijas.

Dziesmas video:

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV