Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Nabaklab" uzstāsies "The Escapists" no Francijas

French Connection.lv komanda, 26.04.2011. 16:47

Raidījums "French Connection.lv" ieskan savā ceturtajā darbības gadā radio NABA ēterā. Iegūtie ieraksti un kontakti frankofonās mūzikas jomā aizvien pieaug un pārceļas uz Kluba "Nabaklab" telpām, lai pārtaptu par jautriem pasākumiem.
"Nabaklab" uzstāsies "The Escapists" no Francijas

5. maijā - pirmās "Nabaklab" notiekošās French Connection.lv ballītes viesi būs elektroniskais duets "The Escapists", kurā apvienojušies divi pieredzējuši franču elektronisko perfomanču radītāji Leonard de Leonard – mūzikas leibla "Leonizer Records" radītājs, un Elroy – radošais direktors un vizuālais mākslinieks.

Leonard de Leonard ar saviem setiem apceļojis visu pasauli no Kanādas līdz Ķīnai, uzstājies kopā ar iecienītākajiem franču elektroniskās skatuves mūziķiem, piemēram "Birdy Nam Nam", Dj Mehdi, Kavinsky, Surkin, Dj Feadz un Dj Krush. Viņš arīdzan bijis viesis Berlīnes elektroniskās mūzikas festivālā „Clubtransmediale", Tulūzas „Les siestes électroniques", festivālā „Amsterdam Dance Event", klubos „Tresor, „Volar" Honkongā un gandrīz visās Parīzes aktuālākajās izklaides vietās.

Savukārt Elroy vizuālās perfomances ir pieprasītas visā Eiropā. 2009. gada Venēcijas Biennāles laikā viņa uzstāšanās izgaismoja San Marko laukuma ēkas, kā arī tanī pašā gadā – "Unighted" pasākumu Francijas stadionā Parīzē, kurā uzstājās David Guetta. Elroy ir uzsājies arī ar tādiem mūziķiem kā "Modeselektor", "Justice", "Boyz Noise", Damian Lazarus, "Apparat" un "Para One".

Abi kopā projektā "The Escapsits" ir jauna vizuāli muzikāla koncepcija, ar ko divi kolorīti mākslinieki atdzīvina pionieru lidotāju un jūrnieku kultu no 20. gadsimta vidus melnbaltajām filmām un piedzīvojumu stāstiem. "The Escapsits" pirmās uzstāšanās notika Ņujorkā un Varšavā. Gada sākumā izdotā EP "Les Ailes du Courage" (drosmes spārni) kompozīcija "La Sueur des Mecanos" radio NABA topā noturējās 12 nedēļas. Maija beigās tiks izdots jaunais EP, taču „French Connection" pasākuma apmeklētājiem būs iespēja dejot jauno skaņdarbu pavadījumā jau 5. maijā.

"Nabaklab" apmeklētājus gaida eletroniskās ritma mūzikas un izcilu vizualizāciju apvienojums vienā kopējā priekšnesumā. To visu papildinās speciāli šim pasākumam izveidota modes leibla "QooQoo" kolekcija, kas tapusi leibla autores Aļonas Bauskas un Elroy sadarbībā.

5. maija pasākumu atklās "French Connection.lv" dīdžeji Marika & Frederiks un DJ Monsta. Koncerta sākums plkst. 22:00

Pasākumu atbalsta Francijas Institūts Latvijā.

www.the-escapists.com
www.radionaba.lv
www.nabaklab.lv
www.qooqoo.eu

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV