Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šīsnedēļas norises kokteiļbārā „Red Sun Buffet"

Mārtiņš Ivanovskis, 27.04.2011. 11:09

Liepājas kokteiļbārā „Red Sun Buffet" koncertēs grupa „Transleiteris", gaidāms hokejs uz lielā ekrāna un tematiskā ballīte „Made in Italy".
Šīsnedēļas norises kokteiļbārā „Red Sun Buffet"

Šodien pulksten 21:00 norisināsies jauno grupu konkursa „Open Stage" ceturtais pusfināls, kurā par iekļūšanu finālā un galveno balvu - dziesmas ierakstu studijā un iespēju piedalīties festivālā „Summer Sound" – cīnīsies grupa „Vecie runči" un Līga Miteniece. Pusfināla īpašie viesi būs Latvijā populārākie pasaules hītu parodētāji - grupa „Transleiteris". Grupa „Transleiteris" ar dziesmām „Sit mani bēbi vēl vienu reizi", „Poker seja", „Es sūcu skuķi" kļuvusi atpazīstama Latvijā kā netradicionāla grupa, kuras mērķis ir klausītājiem pasniegt, smieklīgā un jautrā veidā, pasaules slavenus hītus, iztulkotus latviešu valodā.

Piektdien, 29. aprīlī, pulksten 23:00 sākums „Krītiņu" ballītei.

Sestdien, 30. aprīlī, no pulksten 21:00 visi kopā aicināti sekot līdzi uz lielā ekrāna mūsu hokeja izlases pirmajai spēlei pasaules čempionātā pret Čehijas izlasi. Programma turpināsies pulksten 23:00 ar tematisko pasākumu – „Made in Italy", solot gardas picas, mafijas tēli un citas aktivitātes.

Ieeja uz visiem pasākumiem bez maksas.

Foto, „Transleiteris", foto autors Jānis Vīksna

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV