Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

LMA Studentu klubs aicina uz sarīkojumu „Iebliez vasarā"

Andy Bassland, 27.04.2011. 11:45

Līdz ar siltā laika iestāšanos sevi piesaka pasākums „Iebliez vasarā", kas norisināsies piektdien, 20. maijā, Latvijas Mūzikas Akadēmijas Studentu Klubā (Raiņa bulvāris 23).
LMA Studentu klubs aicina uz sarīkojumu „Iebliez vasarā"

Kā ierasts, pēc pelēcīgā un tumšā perioda nāk vasara, kas ir jāsagaida pienācīgi, līdz ar to nav iespējams iztikt arī bez tikpat pienācīga muzikālā pavadījuma visas nakts garumā, kas ir viens no galvenajiem faktoriem pozitīvākai un patīkamākai ballītes atmosfērai. Pasākuma muzikālā formāta diapazons sevī ietver Rock, Punk Rock, kas sasniedz pat Exprerimental un elektronisko deju mūziku, tādējādi remdējot visu apmeklētāju muzikālo izsalkumu.

Par muzikālo noformējumu rūpēsies grupas "Age Of Stones", "ak69", "Adventure Calls", kā arī ballītes iesildošā un pasākuma turpinātāja loma tiek piešķirta elektroniskās deju mūzikas dīdžejam un producentam Andy Bassland, kas ballētājiem liks izdejoties pie speciāli šim pasākumam atlasītiem Tech house un Progressive elektroniskajiem deju mūzikas trekiem.

Grupa "Age Of Stones" šogad nosvinēja savu 10 gadu jubileju. Vēl joprojām "pucē" roku un nedomā apstāties, kā arī krāj zeķē naudu, lai atkal domātu par kādu jaunu albumu.

http://www.myspace.com/ageofstones
http://www.draugiem.lv/ageofstones
http://www.platforma.lv/artists/artist.php?id=367347

Rokgrupas "ak69" pirmsākumi meklējami 2002. gada sākumā. 2008.gada pirmā puse rokgrupas darbībā iezīmējās ar spēcīgām sešu gadu dzimšanas dienas svinībām, un zīmīgi, ka tas arī ir laiks, kad "ak69" uzsāka savu jauno ceļu pie klausītājiem. Beidzot grupa ir atradusi savu skanējumu, kurš apzīmējams ar spēcīgām ģitāru skaņām, milzīgu devu enerģijas un pašu prieku par paveikto. Jaunās virzības noskaņās jau tapuši vairāki spēcīgi skaņdarbi, kuri drīzumā tiks nodoti klausītāju vērtējumam.

www.myspace.com/ak69rockband
www.draugiem.lv/ak69
www.twitter.com/ak69_rockband

"Adventure Calls" piedzīvojums iesaucās 2008.gada 14.novemrbī, Rīgā. Grupa nepārtraukti ir attīstības ritulī, domājot jaunas idejas, plānus un kā pārsteigt, paraujot līdzi piedzīvojumam. Šobrīd "Adventure Calls" aktīvi pilnveido savu radīto mūziku, ļaujoties eksperimentiem ar deju mūzikas iesaistīšanu rokmūzikā, paaugstinot elektronikas konsistenci savās dziesmās.

http://www.draugiem.lv/adventurecalls
http://www.adventurecalls.lv/
http://twitter.com/AdventureCalls

Andy Bassland ar mūziku ir saistīts jau no pašas bērnības, bet pirmos soļus dīdžejingā sāka apgūt ap 2002. gadu, pēc kura sekoja nenovērtējama pilnveidošanās, vairāku remiksu un skaņdarbu izdošana, kā arī nesamērojami daudz elektroniskās deju mūzikas pasākumu.

2010. gads aizritēja samērā ātri, toties veiksmīgi - tika ņemta dalība vairākos remiksu konkursos, visos iegūstot pirmās godalgas. Andy Bassland ir veidojis remiksus vairākiem māksliniekiem, izpildītājiem un producentiem, piemēram, "Prāta Vētra", [Ex] da Bass, "Double Faced Eels", "Vadītājs Konduktors", Ratz Lukas, Ansis Zvirgzdiņš, Dj MBerg u.c.

http://djtop.lv/dj/andy-bassland/
http://www.andybassland.draugiem.lv
http://www.myspace.com/trebland

Biļetes cena iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv: 3 Ls, pasākuma vakarā pie ieejas klubā: 4 Ls. 

Atbalsta un informē: Draugiem.lv; Club.lv; Nightlife.lv; Latviešu Radio Klubu Mūzikas Stunda; EHR Party Sevice; Dancebox; EasyGet.lv; HC.lv; Herbalife Independent Distributor; Rockblog.lv; Klubi.lv; Kasnotiek.lv; MDesign; Groove Delicious.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV