Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Voivod" koncerta biļetes pieejamas arī klubā "Nabaklab"

Edgars Āboliņš, 27.04.2011. 17:06

Sākot ar 27. aprīli, leģendārās smagā metāla grupas „Voivod" koncerta biļetes iepriekšpārdošanā būs pieejamas arī klubā "Nabaklab".
„Voivod" koncerta biļetes pieejamas arī klubā "Nabaklab"

„Voivod" no 2002. līdz 2008. gadam spēlējis grupas „Metallica" bijušais basģitārists Džeisons Ņūsteds (Jason Curtis Newsted) un, lai arī sākuši kā speed metal grupa, „Voivod" savu vairāk kā 30 gadu pastāvēšanas laikā vairakkārt mainījuši muzikālo virzienu un pašreiz grupas mūzikā var saklausīt stipras thrash un progressive metal ietekmes.

Pirmie „Voivod" komerciālie panākumi saistāmi ar grupas 1989. gadā izdoto albumu „Nothingface", kurš ātri nokļuva ASV „Billboard 200" topā. Apvienības pēdējais albums „Infini", kurā dzirdamas vairākas dziesmas, kas ierakstītas pirms ģitārista Piggy nāves, iznāca 2009. gadā, bet šobrīd „Voivod" strādā pie jaunākā albuma, kuru plānots izdot šogad.

18. maija koncertā "Nabaklab", kā iesildītāji uzstāsies pašmāju grupa „Flaying", kas labu laiku nav bijuši redzami uz Latvijas klubu skatuvēm, taču nesen atsākuši koncertēt jaunā kvalitātē.

Biļetes uz „Voivod" koncertu pieejamas visās „Biļešu serviss" kasēs un klubā.

Koncerta sākums plkst. 21:00, klubs "Nabaklab" atrodas Z. A. Meierovica bulvārī 12.

www.bilesuserviss.lv
www.voivod.com
www.nabaklab.lv
www.myspace.com/flayingband

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV