Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš noslēgs turneju pa Latviju

Kārlis Auzāns, 28.04.2011. 09:21

Aktrises Veronikas Plotņikovas un mūziķa Marta Kristiāna Kalniņa koncertuzvedums "Mīlestības vārdā" pēdējo reizi būs skatāms koncertā Kuldīgas kultūras centrā 1. maijā.
Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš noslēgs turneju pa Latviju

Iepriekš koncerts bija plānots 29. aprīlī, bet pārcelts tehnisku apstākļu dēļ. Iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas uz 1. maija koncertu. Savukārt tie, kas nolems koncertu tomēr neapmeklēt, naudu var atgūt "'Biļešu paradīzes" kasēs.

Turnejas "Mīlestības vārdā" laikā sniegti daudzi koncerti dažādās Latvijas vietās, priecējot vairāku tūkstošus klausītāju. Pēc nepilnus divus mēnešus ilgās turnejas, pienācis laiks pēdējam koncertam, kuram duets gatavojas īpaši, jo citas iespējas redzēt Veroniku Plotņikovu un Martu Kristiānu Kalniņu šādā sastāvā vairs nebūs.

"Mīlestības vārdā" nav vienkāršs šova zvaigžņu koncerts, bet gan iestudējums, kur dziesmas papildina vēstījums par vīrieša un sievietes attiecībām no iepazīšanās brīža līdz kopdzīvei, sīkām ķildām, nesaskaņām un visbeidzot salabšanai.

Koncerta dziesmu klāstā ir gan pasaules hiti "I Feel god", "Over the Rainbow", gan latviešu estrādes dziesmas "Rudens ogle", "O, Lamara", netrūkst arī latino noskaņas, piemēram, tēmā no filmas "Desperado", ir arī dziedājumi krievu, franču un spāņu valodās.

Par augstvērtīgu muzikālu pavadījumu koncertā rūpējas gan grupas "Autobuss debesīs" mūziķi, gan džeza pianists Madars Kalniņš.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs vai www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV