Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Pavasara zvani pieskandinās Liepājas muzeju

Astra Dzērve, 28.04.2011. 12:05

4. maijā plkst. 13:00 Liepājas muzejā, Kūrmājas prospektā 16, pavasarīgi gaišās un rotaļīgās noskaņās notiks Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas gadadienai veltīts koncerts „Pavasara zvani".
Pavasara zvani pieskandinās Liepājas muzeju

Koncertā piedalīsies Igetas Gaiķes vadītās vokālās studijas "Tev un man" bērni un jaunieši no Liepājas un Rīgas. Vokālās studijas „Tev un man" skanējumu papildinās solistes Līga Miteniece un Latvijas TV konkursa "Balss pavēlnieks 2010" uzvarētāja sešgadīgā Roberta Kumsāre.

Koncertā uzstāsies jaunais čellists Krišjānis Gaiķis (skolotāja Dita Barona) un konkursa "Latvijas Zelta talanti" dalībnieks akordeonists Jānis Jakovļevs. Klausītājus priecēs arī studijas „Tev un man" sieviešu vokālais ansamblis, kas savu darbību atsācis pavisam nesen. Programmā skanēs Imanta Kalniņa un Jāņa Lūsēna dziesmas pavasarīgās noskaņās.

Koncertā piedalīsies arī Emiļa Melngaiļa Liepājas Mūzikas vidusskolas zvanu koris "Campanella" Astra Ziemeles vadībā, kas atskaņos populārus klasiskās mūzikas paraugus un latviešu komponistu skaņdarbus.

Zvanu kora "Campanella" zvanu mūzika vienmēr ir saviļņojoša un aizskar sirdi. Zvani izsenis ir īpaši – tie, zvanīdami baznīcas torņos, vieno zemi ar debesīm. Zvanu koris daudz koncertē gan Latvijā, gan arī ārzemēs – Vācijā, Polijā, Francijā, Zviedrijā, Lietuvā.

Ieejas maksa 0, 50 Ls.

Publicitātes foto, Emiļa Melngaiļa Liepājas Mūzikas vidusskolas zvanu koris "Campanella"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV