Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Uz festivāla „Summer Sound Liepāja 2011" deju skatuves kāps Pits Gudings

Summer Sound Media, 29.04.2011. 09:15

Jau vēstīts, ka 22. un 23. jūlijā notiks festivāls „Summer Sound Liepāja 2011". Tā ietvaros 23. jūlijā Bogdana Tarana un Maksa Lomova projekts www.DanceRadio.lv organizēs deju nakti, kurā par galveno deju skatuves viesi kļūs pasaules klases zvaigzne no Ibicas – Pits Gudings.
Uz festivāla „Summer Sound Liepāja 2011" deju skatuves kāps Pits Gudings

Pits Gudings ir klubu dīdžejs, mūzikas producents un radio-vadītājs. Mūziku Pits rada visu laiku un neapstājoties. Viņa pašreizējo veiksmīgo projektu sarakstā ir tādi projekti, kā „Doman & Gooding", „The Machine", radio šovs „The Global Network", „No Logo" un „Gooding & Coco".

Starp minētajiem projektiem kā produktīvākā tiek vērtēta sadarbība ar Džeimsu Domenu. Ar nosaukumu „Doman & Gooding" Kanādā un Lielbritānijā viņi ir izlaiduši hītu-singlu "Runnin" – ieraksts joprojām ir deju radiostaciju un MTV rotācijā, un portālā „Youtube" tam ir vairāk nekā 1,8 miljons skatījumu.

Kopā ar hedlaineru Pitu Gudingu, kura raidījums skan www.DanceRadio.lv ēterā piektdienās no 20:00-22:00, festivāla Summer Sound deju nakts DanceRadio.lv ietvaros spēlēs Bogdans Tarans un Maks Lomovs. Citu Latvijas dīdžeju vārdi, kuri ir apstiprinājuši savu dalību nakts programmā, tiks paziņoti tuvākajā laikā.

Festivāla biļetes var iegādāties Biļešu servisa kasēs, kā arī interneta portālā www.bilesuserviss.lv. Šobrīd biļešu cena uz abām dienām ir 12 Ls, līdz ar festivāla dienas tuvošanos cena pieaugs.

www.summersound.lv
www.danceradio.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV