Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Trīs Latvijas tenori aicina uz Mātes dienas koncertu Igates pilī

Igates pils administrācija, 29.04.2011. 16:31

Svētdien, 8. maijā, plkst. 15.00, Igates pilī virkne pazīstamu mūziķu sniegs Mātes dienai veltītu koncertu „Es sava'i māmiņa'i".

Pateicoties trīs Latvijas tenoru iniciatīvai, skaistajās Igates pils telpās īpašā, visām māmiņām adresētā veltījumā vienosies dažādu paaudžu un atšķirīgu mūzikas stilu izpildītāji.

Līdzās tenoriem Miervaldim Jencim, Naurim Puntulim, Ingum Pētersonam, pianistiem Gintam Bērziņam un Jurim Kulakovam, uz skatuves kāps soprāns Ginta Vikmane, LNSO pirmā vijole Raimonds Ozols un saksofonists Artis Gāga. Par īpašas noskaņas radīšanu gādās "Bellaccord" solists Edijs Everss un dziedošie aktieri Marija Bērziņa un Kārlis Neimanis. Jaunās paaudzes mūziķus pārstāvēs Jenny May, Valters Frīdenbergs (Putnu balle) un Arvīds Berķis (Blitze).

Sagādājiet savām māmiņām sirsnīgus un īpašus svētkus, pavadot šo dienu ģimenes lokā, skaistā un harmoniskā vidē, izbaudot mūziķu sarūpēto koncertprogrammu.

Ieejas karte 3Ls un 5 Ls. Biļešu rezervēšana pa tālruni 29245500.

Norises vieta: Igates pils, Vidrižu pagasts, Limbažu novads

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV