Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupas "Camillas" aicina uz piecu gadu jubilejas koncertu

Klubs "Hamlets", 02.05.2011. 08:37

Piektdien, 6. maijā, klubā "Hamlets" piecu gadu dzimšanas dienas koncertu spēlēs grupa "Camillas".
Grupas "Camillas" aicina uz piecu gadu jubilejas koncertu

Grupu "Camillas" veido Laima Dimanta (vokāls), Zīle Ūdre (flauta), Āris Ozols (ģitāra), Nils Renemanis (basģitāra), Edgars Vaivods (perkusijas). Koncertā tiks atskaņotas gan pašu oriģinālās kompozīcijas, kuru komponists ir Romāns Faļkenšteins, gan interesanti aranžētas pazīstamu dziesmu versijas. Uz skatuves tiks aicināti gan grupas bijušie dalībnieki, gan radošie domubiedri, ar kuriem gadu gaitā ir veidojusies muzikāla sadarbība. Būs arī pārsteigumi!

Visi "Camillas" dalībnieki ir studējuši Latvijas Mūzikas akadēmijā un paši profesionāli nodarbojas ar džeza, folk un klasisko mūziku. Grupa ir bijusi 2008. gada Eirovīzijas Latvijas atlases pusfināliste, kā arī 2009. gada Eirovīzijas fināliste. Jau trešo gadu ir tradīcija uzstāties festivālā "Bildes", muzicējot kopā ar dažādiem izpildītājiem. Kopprojektā ar mūziķi un producentu Gustavo 2010. tika izdota dziesma un videoklips "Mainīt pasauli", kura šogad tika nominēta Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai kategorijā "Labākais videoklips".

Džeza klubs - teātris "Hamlets" atrodas Vecrīgā, Jāņa sētā 5 (2. stāvā). Koncerta sākums pl. 19:30, ieejas maksa Ls 2.-

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV