Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Dveins Džonsons atveidos Čārliju Praidu

kinokino.lv, 02.05.2011. 09:24

Aktierim Dveinam Džonsonam uzticēts atveidot leģendāro mūziķi Čārliju Praidu, raksta Slashfilm.com.
Dveins Džonsons atveidos Čārliju Praidu

Dveina Džonsona vārds, protams, nesaistās ar biogrāfisku filmu, vēl jo vairāk ar kādu mūziķa atveidošanu, jo iepriekš aktieris spēlējis asa sižeta filmās, kā arī pāris komēdijās, tāpēc leģendārā dziedātāja Čārlija Praida atveidošana ir visai negaidīta ziņa.

Pastāvēja iespēja, ka šo lomu varētu iegūt arī Terenss Hovards. Arī pats Čārlijs Praids izteicies, ka vēlējies, lai viņu filmā atveidotu Hovards režisora Krega Brūvera vadībā, tomēr filmas veidotāji nolēma par labu Džonsonam.

„Nav šaubu, ka Terenss ir ļoti labs aktieris, taču arī Dveins nav peļams. Pēc mūsu tikšanās Dalasā, es sapratu, ka mums ir daudz kā kopīga un ir līdzīgs skatījums uz dzīvi," tā intervijā Slashfilm.com atzīst Čārlijs Praids.

Čārlijs Praids (1938) ir amerikāņu kantrī mūzikas izpildītājs, kura dziesmas vairākas reizes ieņēma pirmās vietas kantrī mūzikas topos.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Dveins Džonsons

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV