Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Trešdienās klubs "Pie Labvēlīgā Tipa" atvērts studentiem

Maija Eglīte, 02.05.2011. 10:29

Jaunajā klubā "Pie Labvēlīgā Tipa",Rīgā, Raiņa bulvārī 21, turpmāk katru trešdienu aicināti studenti pelnīti atpūsties un lieliski pavadīt laiku omulīgā, jautrā, melodiskā noskaņojumā ar dzīvo mūziku, dejām, konkursiem balvām un atrakcijām.
Trešdienās klubs "Pie Labvēlīgā Tipa" atvērts studentiem

Sākoties pavasarim, putnu čivināšanai un studentu acīmredzamai aktivitātei, kultūras namā „Pie Labvēlīgā Tipa" turpmāk katru trešdienu būs dzīvā mūzika, dejas kopā ar kādu studentiem tuvu un mīļu grupu. Turklāt būs iespēja laimēt dažādas balvas, piedalīties konkursos un tematiskajos pasākumos ar saviem studiju biedriem, draugiem, radiem vai vienkārši paziņām.

Ieeja klubā no 18 gadu vecuma, studentiem trešdienās – bez maksas, pārējiem 1 Ls.

Konkursiem, tematiskajiem pasākumiem, par grupām, kuras uzstāsies un citām kluba aktivitātēm, iespējams sekot mājas lapā www.pieltipa.lv, twitterī: pieLTipa.

Tie, kuri ar savu grupu vēlas būt to starpā, kas kādu trešdienu iepriecina klausītājus, aicināti sazināties ar Maiju: eglite.maija@inbox.lv.

Jau 4. maijā pie klubā "Pie Labvēlīgā Tipa" uzstāsies grupa no Jelgavas "The Highway", kura atzīmēs arī savu dzimšanas dienu un koncertam būs sagatavojusies īpaši.

Sīkāk par grupu: http://www.draugiem.lv/highway/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV