Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Bon Jovi Fanu reisu" vadīs "Gain Fast" un Sovvaļnīks

Aivars Līpenītis, 02.05.2011. 11:37

17. jūnijā leģendārā rokgrupa "Bon Jovi" sniegs koncertu Somijas galvaspilsētā Helsinkos, kurp dosies izklaides pasākums ceļā "Fanu reiss". "Bon Jovi Fanu reisa" vadītāji būs grupa "Gain Fast" un latgaliešu rokmūziķis Sovvaļnīks.
"Bon Jovi Fanu reisu" vadīs "Gain Fast" un Sovvaļnīks

Galerijas:

Amerikāņu rokgrupa "Bon Jovi", kas tā arī nav uzstājusies Latvijā, savas pēdējās koncertturnejas „Bon Jovi Live" ietvaros viesosies Helsinkos, kas ir Latvijai ģeogrāfiski tuvākā viņu koncerta vieta. Rokgrupa ar solistu Jon Bon Jovi priekšgalā, kuras neskaitāmie hīti, kā „It's My Life", „Have A Nice Day" un daudzi citi zināmi visās paaudzēs, izdevusi 11 mūzikas albumus, šobrīd atrodas savā 15. koncertturnejā.

Fanu reiss, kas iepriekšējos gados latviešiem devis iespēju izklaides pasākuma veidā apmeklēt Madonna, "AC/DC", Lady Gaga un citus šovus, šovasar dosies uz iespaidīgo "Bon Jovi" koncertu Helsinku Olimpiskajā stadionā, kur pagājušogad divas dienas pēc kārtas notika grandiozais "U2" koncerts, to apmeklējot arī "Fanu reisam". Ceļš tiks mērots autobusos no Rīgas līdz Tallinai, jūra tiks šķērsota ar speciālu ātrkuģi, kas naktī pēc koncerta, pateicoties saskaņojumam (parasti naktī ūdens transports starp Igauniju un Somiju nekursē), dosies atpakaļ uz Tallinu, lai "Fanu reisa" dalībnieki atkal nokļūtu mājās. Ceļā muzikāli priekšnesumi, informācija par "Bon Jovi", konkursi ar fanu balvām, kā arī uzkodas no pusdienu restorāna "The Perfect Dinner" un atspirdzinoši dzērieni no Tuborg, Battery un Vichy.

"Bon Jovi Fanu reisa" vadītāji tika paziņoti universālveikalā Stockmann, tiem sniedzot akustiskus muzikālus priekšnesumus. Tie ir grupa "Gain Fast" (Kaspars Zlidnis, Arturas Burke (arī grupas PeR dalībnieks)), iepriekš vadījuši "U2 Fanu reisu", un latgaliešu rokmūziķis Sovvaļnīks, iepriekš vadījis AC/DC Fanu reisu.

Fanu reiss 2011. gada jūnijā sezonas „Vasara 2011 kopā ar Tuborg" ietvaros dosies arī uz grupas 30 Seconds to Mars un mūziķa Bryan Adams koncertiem, kā arī festivāliem "Sonisphere" (piedalās Iron Maiden, Motorhead, Mastodon u.c., notiek vienu dienu) un Open'er (piedalās Coldplay, M.I.A., Hurts, Kate Nash, The Wombats u.c.). Zināms, ka Bryan Adams Fanu reisu vadīs latviešu rokmūziķis Kaža, savukārt pārējie vadītāji taps zināmi 6. maijā 18:00 universālveikalā Stockmann, kur varēs baudīt to muzikālus priekšnesumus.

"Bon Jovi Fanu reisa" biļešu cena (iekļauta apdrošināšana) – 77 Ls, komplektā ar koncerta biļeti – 130 Ls. Pēc 6. maija – dārgāk, informācija par šo un citiem Fanu reisa galamērķiem - fans@fanureiss.lv, www.fanureiss.lv, uzziņu tālrunis 1188. Biļetes ierobežotā daudzumā pieejamas Bezrindas.lv un universālveikala Stockmann 4. stāvā Pastāvīgo Klientu nodaļā.

Informē: draugiem.lv, Radio SWH, Novonews.lv, Apollo.lv, Receptes.lv, laikraksts Diena. Organizē aģentūra magicFIB.

Publicitātes foto, Sovvaļnīks

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV